50 rocny dom

ahojte potrebujem poradit. chceme si kupit 50 rocny zdravy dom (nevlhne). je po ciastocnej rekonstrukcii (nova strecha, fasada, okna) treba tam prerobit kupelnu, kuchynu, podlahy, vysekat novu elektrinu a mensie buracie prace. neviete kolko by to cca vyslo? robili by sme to svojpomocne (aj s pomocou rodiny a priatelov) a materialy by sme kupovali vo velkoskladoch. asi budeme potrebovat aj odbornikov - akych??? =-)
Odpovedať
@veve257 Dobrý den ,najprv musíte zvážiť cenu domu a kolko by stál v danej lokalite pozemok na novostavbu.Ale ak sa vám to vichádza lepšie kúpiť starší a prerobiť prečo nie.Akých odborníkov zaleží čo si viete urobiť sami a čo nie .Určite elektrikárov,Obkladačov ,Podlahy podla toho čo snou chcete či len vyrovnať alebo len položiť či dlažbu alebo plavajúčku .Sekanie a búranie zvládnete :D kolko by to stálo je fakt ťažko bez bližších definícii.
Odpovedať
ahoj dakujem za odpoved, o dom sme mali s partnerom seriozny zaujem a sme uz aj zacali zvazovat co a ako prerobit, ale predavajuci si to rozmysleli a neumerne navysili cenu, takze sa to uz nejavi tak vyhodne tak od toho odstupujeme. za tu sumu co oni pytaju si dame postavit novostavbu. ale aj tak dik za reakciu
Odpovedať
Nám pri podpise zmluvy predávajúci povedal, že si to rozmyslel. ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?