Vytrhanie parkiet

Dobrý deň. O týždeň sa sťahujem do panelákového bytu, kde sú staré parkety, ktoré musím vytrhať, lebo sú v zlom stave. Kedže rekonštrukciu idem robiť prvý krát, neviem aký je postup. Jednoducho ich po jednom vypáčiť? Alebo je to komplikovanejšie? Ide o to, že by som to najradšej dala do takého stavu, aby som si novú plávajúcu podlahu dokázala dať sama , teda aby som nemusela platiť firmy... Čo na to potrebujem, na čo mám dávať pozor? Ďakujem
Odpovedať
čo to znamená v zlom stave? Môžeš poslať nejakú fotku? Pretože pokial sú suché, rovné, nevŕzgajú, dajú sa vybrúsiť a nalakovať a ak to bude robiť človek ktorý tomu rozumie, tak potom sadneš na zadok z toho čo vznikne.
Odpovedať
Okrem toho že ich predchadzajúci majiteľ zničil mastnými fľakmi, sú medzi nimi medzery, dost veľké, niektoré možno aj 7 milimetrov, aj vŕzgajú a sú zatuchnuté..ďalej to už neviem posúdiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkami tak to strasne znicil tie parkety, vyzeraju hrozne. Ani sa necudujem ze ich chces vymenit. Vytrhaj ich
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkami tak s tymito parketami uz veru nic nespravis jedine ich treba vytrhat
Odpovedať
Profilova fotka
Diavu ste na to neskusali? tak nejako sa vola ta pasta na parkety nie? Ak nepomoze tak by som to riesil tak, ze by som na to dal plavajucu podlahu. Mam znamu co to ma tak urobene a chvali si. Byva v bytovke na prvom poschodi a casto si stazovala, ze aj zima ide od spodu a teraz vsetko ok.
Odpovedať
Diavu som este neskusala ale kedze su tak zatuchnute, ze ako vojdem smrti cely byt a az ma rozboli hlava, ja by som to najradsej vymenila... A su tam aj tie medzery, vrzgaju...Ine riesenie bohuzial nevidim..
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkami ale jasne ked to je az take hrozne tak to radsej vymen a budes mat pokoj. Zbytocne budes investovat do roznych prostriedkov a aj tak napokon zistis ze to bolo uplne zbytocne
Odpovedať
naj jeaby ich pozrel odbornik a dal cenu za renovaciu. mozno staci prebrusit naolejovat. podla fotky ti nik nepovie co je najlepsie a ked sa zrenovuju mas luxusnu podlahu. ziaden laminat nikdy nebude vyzerat lepsie
Odpovedať
mna by zaujimalo co predchadzajuci majitel s nimi robil ked ich takto znicil..moze sa hanbit.. kedze to pachne urcite by som na to plavajucu podlahu nedaval.. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska zrenovovat by sa mozno dali, ale nikde nie je zaruka, ze pach z nich sa podari odstranit :/
Odpovedať
Profilova fotka
@fantom_tom tak toto by zaujimalo aj mna:-)
Odpovedať
Profilova fotka
byť tebou by som si trošku dopriala, vytrhala ich a dala tam nanovo parkety. Bude to síce trošku drahšie ale už budeš mať pokoj a budeš to mať pekné. Pokiaľ teda plánuješ v tom byte zostať aspoň nejakú dlhšiu dobu a oplatí sa ti do neho investovať
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Drevene parkety nenahradi ziadna plavajuca podlaha. Urcite by bolo fajn sa informovat o ich renovacii, aj ked otazne je ako by sa to cenovo pohybovalo. Ci by nebolo cenovo vyhodnejsie ich vymenit. Skus si zratat kolko by nove vysli a potom si to s renovaciou porovnat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?