Vymeriavali ste si niekto sám dvere v byte?

Ahojte, vymienali ste si niekto dvere v byte sami? mam na mysli hlavne vymenu zarubni za nove drevene, alebo foliovane. naco si mame pri tom davat pozor? dvere nam pridu v piatok a manzel to chce urobit sam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
drzim palce,aby to dobre dopadlo a nemali ste ziadne problemy..aj nas cakaju dvere..ale nemam este vybranu firmu.. hlavne si dajte pozor vo wc pokial mate obkladacky, lebo tam vznika fuga
Odpovedať
@sloto ano vymienali sme si vsetky samy, coho sa bojite? ved pozries stary rozmer a kupis taky isty dreveny...ci? nejaky mate stavebny problem?
Odpovedať
@nikushka8 @eeffka dievcata predpokladam, ze @sloto si ich pred skoro 6 rokmi uz vymenila... aj zabudla, ze menila ;-)
Odpovedať
@tatiana1978 ta vidis :-D , nepozeram datumy len posledny prispevok , aj ked ma napadlo, teraz ze sa mozno niekomu zide info...
Odpovedať
Profilova fotka
heh, toto je super!!!! tema z 2008 a prvy prispevok v 2014... parada :-D :-D :-D nie, nevymieravala som si sama, nechala som to na vtedy este manzela... vysledkom bolo, ze jedna stena mala dole pri zemi 19 cm, hore iba 11 cm -- a on si to samozrejme nevsimol, takze ked sa montovali zarubne, museli sme vysekavat.... ponaucenie - fakt je spolah iba sama na seba :)
Odpovedať
@tatiana1978 vymenili sme ich, aj sme sa medzicasom uz dva krat prestahovali :D
Odpovedať
@sloto no takze som mala pravdu,ze si uz aj na ne zabudla :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?