Vybúranie potrubia na odpad

vodar od nas chce, aby sme vyburali potrubie na odpad... bolo mi povedane, ze to je najlahsi sposob, ako ziskat viac penazi.. potrebujem nutne poradit.
Odpovedať
skus trosku konkretizovat z tejto otazky nie je zrejme o co sa jedna :-p
Odpovedať
no, mame 50 rocny byt.. a vraj vsetko bolo doteraz v poriadku, ide o to, ze vyustenie odpadu, to co trci zo steny je uzke.... vraj je tam iba 3... a ze to sa bude upchavat, kedze mame na to napojenu, budeme este iba, pracku aj umyvacku aj umyvadlo ... mame uz linku.. a chcu od nas, aby sme ju znovu rozobrali, aby mohli vyburat tu uzku odpodovu ruru a dostat sa ku sirokej, ktora je niekde v stene, kedze je ju vidiet v odpodovej sachte...
Odpovedať
a ked sme skusali dam vodu do umyvadla... tak zo stenu kusok tieklo... zrejme je niekde problem ... to nepopieram, ale min. tyzden nam dali linku.. a museli by sme si ju sami odmontovat..
Odpovedať
Profilova fotka
@minnehaha2005 odpad sa standartne robi 50mm tych 30 bude ozaj malo ak tam mate viac veci napojenych.. pre buducnost by som to riesil vymenou odpadovej rury..
Odpovedať
no, len problem je to, ze to je este povodna nekaka azbestova rura, a je to T, cize ten odpad zdielame so susedom oproti... a ten nechce vymenit..
Odpovedať
ta 30 je len to co vychadza von zo steny, vo vnutri v stene je vraj vacsia ...
Odpovedať
Profilova fotka
@minnehaha2005 je uplne jedno co je v stene.najkritickejsie miesto je najuzsia cast Celeho systemu
Odpovedať
urcite to vymente. ak by tam bola napojena iba pracka ci micka dobre. pracka vipusta relativne cistu vodu micka to je us horsie ale este by to tym tlakom ten bordel strhavalo a nesusadzalo. ale umyvadlo a este z drezu to je cista katastrofa to tam nechat .ide tam mastnota kusky z jedla a vsetko mozne nehovoriac otom ze ak su tam nejake kolienka us to neprepcha nik alebo len velmi tasko...urcite to vymen alebo to napoj na dalsi odpad ak sa tam nachadza niekde ze by si z druhej strany prevrtala neako ak sa da a viedla by si to popripade v medzipriestore kuchynskej linky ked je tam taka moznost a potrubie by nezavadzalo mycke a sporaku....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?