Skúsenosti s firmou ProfiMajster z Bratislavy

Profilova fotka
Ahojte, Ideme rekonstruovat nas byt, mate niekto realne skusenosti s firmou ProfiMajster (www.profimajster.sk) z Bratislavy ?
Odpovedať
Neodporucam. Radsej robotnikov zohnat a robit sam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Robili mi kamenný obklad v byte a som veľmi spokojný ako s prácou a cenou tak aj s prístupom. Byt už bol čiastočne zariadený, oni chodili len po kartónoch, ktoré si doniesli, pod stenu dokonca dali nejaký koberec aby nepoškodili podlahu a na stene som nenašiel chybu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@martingalba A môžem sa spýtať prečo neodporúčate? Máte s nimi zlé skúsenosti? Ak áno, tak aké konkrétne?
Odpovedať
Profilova fotka
@lillian ahoj, robili Vam nakoniec Profimajster alebo niekto iny? Bile ste spokojni? Potrebujeme spravit kupelnu a tiez zvazujeme Profimajster...
Odpovedať
@lillian ahoj, vyskusali ste teda nakoniec Profimajster alebo nie? Tiez zvazujem rekonstrukciu bytu s touto firmou, tak by som bola zvedava na nazor (klady aj zapory). dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa využili ste tuto firmu alebo inu firmu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenulkam ideme ich vyuzit, uz su objednani, ale este nezacali robit.
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa kedy mate termín zacatia ?
Odpovedať
Profilova fotka
Na stránke majú, že dávajú 2 roky garanciu na všety stavebné práce. Asi na nich neplatí 5 ročná záruka zo zákona :-)
Odpovedať
@suffo nie je zo zakona zaruka 3 roky?
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan V ktorom paragrafe to je?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@suffo Citujem: Záručná doba na stavebné práce by mala byť dohodnutá v zmluve od dielo. Ak táto dohodnutá nebola, vzťahuje sa na ne zákonná záručná doba. Pri reklamácii stavebných prác je veľmi dôležité dať si skontrolovať dielo, jeho akosť, vlastnosti a pod. pri jeho preberaní najlepšie odborne spôsobilou osobou. Zistené vady, chyby a nedorobky by sa mali spísať do preberacieho protokolu a dohodnúť sa s realizátorom stavebných prác na termíne ich odstránenia podľa ich povahy. Zhotoviteľ zodpovedá za vady: - ktoré má k dielu pri prevzatí objednávateľom; - ktoré sa vyskytnú po prevzatí veci v záručnej dobe, (všeobecná záručná doba je 24 mesiacov; pri zhotovení stavby je záručná doba 3 roky, pri niektorých častiach stavieb to môže byť najmenej 18 mesiacov). JUDr. Katarína Bystrická, advokátka, Právne centrum, s. r. o.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Zodpovednosť za vady nie je 60 mesiacov (5rokov), ak si zhotovitel diela? Ale pozrem sa nato.
Odpovedať
Nereagoval by som na to, ale zhodou okolnosti mi dnes prislo pdf s nejakymi radami ohladom vystavby a aj tam bolo uvedene, ze zaruka je 36 mesiacov (ak nie je dohodnute inak).
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Môže byť, ale ja sa tak pamätám, že na skryté vady je 5 ročná lehota. Ale nechce sa mi teraz šprtať v zákonníku.
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
§ 562 ods. 2 písm. c) Obchodného zákonníka, ktoré je súčasťou právnej úpravy zmluvy o dielo. Podľa tohto ustanovenia platí, že súd neprizná objednávateľovi právo z vád diela, ak objednávateľ neoznámi vady diela bez zbytočného odkladu po tom, čo mohli byť zistené neskôr pri vynaložení odbornej starostlivosti, najneskôr však do dvoch rokov a pri stavbách do piatich rokov od odovzdania predmetu diela.
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenulkam pondelok
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa a na akej cene ste sa dohodli ?
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenulkam tusim nieco cez 3000 to vyslo, nepamatm si presne, robota s materialom. Ale to je cena konkretne na nasu kupelnu, najprv sa na to boli pozriet a spravili nam detailnu cenovu ponuku presne po polozkach. Mame tam aj nejake primurovky, osadenie vsetkej sanity, obkladanie..... Je to novostavba, takze ziadna rekonstrukcia. Zatial vyzeraju naozaj profesionalne, viac info budem vediet dat az ked to bude hotove :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?