Sanacna bruska na zosuchanie starej farby

Dobry den, ake mate skusenosti s zosuchanim starej farby zo stien pomocou sanacnej brusky? Rad by som vedel znacku brusky a jednoduchy proces jej nastavenia pred brusenim.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/omie...
Odpovedať
@zita19 videl som ten prispevok, skor mi ide o to o aku znacku frezy sa jednalo a konkretne ako sa nastavuje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nakoniec najjednoduchsim riesenim bolo dat dole farbu klasickym sposobom (nejako extra som sa nesnazil) a potom pouzit penetrak - najma na problemovych miestach. S tou bruskou to je o nervy.
Odpovedať
Profilova fotka
@drsh2306 toto je tá správna rada od človeka čo s tým robil a ušetrí ti peniaze a nervy 👌 ;-)
Odpovedať
Poviem vlastnu skusenost so sanacnou bruskou. Bol som si ju pozicat v pozicovni naradia aj s vysavacom, ale teda poviem pravdu, moc som toho s nou nespravil. Dali mi tam zly kotuc, co som si vsimol az doma a polovica prachu isla mimo vysavaca, takze za minutu roboty bolo tolko prachu, ze som nevidel na pol metra... Tak som spravil inak. Stenu som si namocil, spachtlou som dal dole malovku (islo ako ako po masle, praca na par hodin - 3izbovy byt) a potom som bruskou prebrusil steny. Prasilo sa ovela, ovela menej.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Medzitym som natrafil na pristroj s ktorym ta farba ide rychlo dole. Ale bez respiratoru si znicite pluca, takze pozor, prasnost obrovska. Makita GV6010, popripade GV5010. Nasadit co najdrsnejsi brusny papier a ide to ako po masle (brusil som so zrnitostou 24)
Odpovedať
Ja som zbrusil 500m2 omietok tymto, a slo to dole fajn. Berie to omietku, kable instalacne krabice, cementovu maltu, beton, proste vsetko. Da sa nastavit hrubka aku vrstvu chcete brusit, ja som daval dole tak 5mm, cize ten povodny ''feinputz,, a este kusok do jadrovej omietky. (Nastavit sa da ked to neni vyhonena ku,,a aku som mal z pozicovne, ze nemala rucku lebo bol strhany zavit a este prerazala elektrika miestami). Je to velmi dobra robota ked ju viete dat robit niekomu koho nemate radi.
Odpovedať
Sanacnu brusku som mal, ale ak nepotrebujete dat dole omietku, iba farbu tak ovela lahsie sa pracuje s tymto:
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?