Rekonštrukcia bytu - zavolať jednu firmu na všetko alebo zvlášť majstrov?

Ahojte. Riešili ste niekto pri rekonštrukcii bytu firmu, ktorá vám všetko zabezpečila alebo na každú robotu ste mali zvlášť človeka? Vychádza tam veľký cenový rozdiel? Viem, že firma vám to "zbúcha" rýchlejšie, ale zas nechcem príliš veľa prerobiť, keďže o chvíľočku sa nám narodí bábo a naša finančná situácia sa zmení. Ideme prerábať 4 izbák- 85m2 v Nových Zámkoch, kompletne, ešte aj kúrenie, meniť priečky, vodu, elektriku, nové steny, sadrokaronové stropy, krb.
Odpovedať
@strejdo001 V byte budeš mať krb? Klasický krb? Vieš čo stojí taký krb? Cenový rozdiel môže byť výrazný, ale nie je jednoznačné, pre ktorú variantu. V každom prípade treba rátať tak s cca 20 - 30 tisíc EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
tazko povedat, svagrovi prerabala firma byt a mal to rychlejsie, bolo to proste take komplexnejsie vedeli co robia, co chcu urobit, vsetko bolo dopredu dohodnute, ked vam to budu robit zvlast majstri tak moze vzniknut mensi chaos
Odpovedať
@chrobak7 Krbove kachle uz mam, ale nepacia sa mi, chcem moderny krb. Jasne, s tou cenou ratam, len chcem vediet, ci firma je drahsia a o kolko asi % oproti samotnym majstrom. A uz ked si zavolam firmu, tak by som poprosil poradit nejaku overenu, s ktorou su dobre skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@strejdo001 Ak chces priamo firmu poradit tak si pozri pro ucty a hladaj recenzie, na vacsinu z nich tu aj su
Odpovedať
Tak najprv by som rad vedel, ci velmi neprerobim pri firme a nasledne mozem riesit konkretnu firmu.
Odpovedať
@nemcek Nové Zámky? :D Žiadna. Celkovo, medzi pro uctami je veľmi málo firiem. a nieto ešte v tomto okrese.
Odpovedať
aj firma sa môže skladať zo živnostnikov ide o to že šef ako to dohliadne a ukočiruje
Odpovedať
@vrajmantak Hmmm, to mi je ale novinka. Nejaku uzitocnejsiu radu nemas?
Odpovedať
Ak ide o komplexnu rekonstrukciu - voda, elektrika, steny, obklad, dlazba, kde sa ocakava viacero profesii, volil by som firmu. Sikovni samostatne pracujuci "zivnostnici" zvyknu byt na dlhsi cas dopredu zadani, moze byt problem naplanovat prace tak, aby na seba navazovali. Je to otazka cas prerabky versus cena.
Odpovedať
niekedy ti firma dá lepšiu cenu skrz množstva práce, ktoré robí naraz. Jednotlivec si môže prácu pretiahnuť a tým aj predražiť. moja skúsenosť, kurenie vodu nám robili niekoľkí majstri a vyšlo nás o 20 000 sk drahšie ako suseda, ktorému to robila firma. ja som naviac musela zaplatiť projekt na kúrenie, obehať susedov, úrady,kým oni sedeli pri telke a všetko im zabezpečila firma. Dnes je problém nájsť spoľahlivú firmu i jednotlivcov. Vidím to u suseda, ktorý prerábal a vystriedalo sa u neho viacero firiem aj jednotlivcov. Podľa mna jedno horšie ako druhé, hlavne, ak sa nerozumieš tomu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?