Rekonštrukcia bytu - prerobenie 3-izbového na 4-izbový byt

Prosím o príspevok tých, ktorý v poslednej dobe prerábali 3izbový byt na 4izbový. V starších príspevkoch som našla, ale ešte tak z roku 2011. Samozrejme poteší názor aj ostatných. Zaujímalo by ma, či je naozaj reálne spojenie kuchyne s obývačkou na rozlohe 3,5x5,5m (plus úložna a potravinová skriňa by bola potiahnutá do chodby. V pôvodnej kuchyni by bola spálňa alebo detská izba. Je veľký problém zohnať 4izbový byt, navyše vo vyhovujúcej lokalite a poschodí. Momentálne mame tiež 3i byt, ale prerábka na 4i sa nedá realizovať. Spojenie obývačka-spálňa nechcem. Tento byt zvažujeme kúpiť. https://reality.bazos.sk/inzerat/1016...
Odpovedať
ja som sice izby nespajal, ale mam obyvacku s rozlohou 4x5,5 a neviem si tam predstavit mat este aj kuchynu. budete to mat velmi nahustene.
Odpovedať
Profilova fotka
@mooonushka podľa mňa to nie je reálne aby si do tak malého priestoru nasúkala ešte aj obývačku resp. opačne, plus sa zadusíte v obyvke keď budeš variť
Odpovedať
@mooonushka Ja by som do toho sla. Podobnu skusenost mam, tiez sme prerabali 2izbak na 3izbak. Kuchyna sa spojila s obyvackou, velkost 3,5 x 5,8 m. A ak je v miestnosti este aj balkon, podla mna sa to da a po prerabke to moze byt pekny priestor. Najdolezitejsia pri kazdej kupe bytu je lokalita. Neviem, ci sem mozem skopirovat aj link, skus pre inspiraciu pozriet tuto prerabku, celkom dole je podorys: https://www.doma.sk/interier/parada-z... Kuchyna s obyvacou je asi podobne velka, ako ty planujes.
Odpovedať
@mooonushka inzerat je uz vymazany, teda aspon mi to nezobrazuje. myslim, ze ak sa chce tak sa to da zakazdym nejako urobit, vsetko zalezi od rozlozenia izieb, od ich velkosti a pod :-)
Odpovedať
@michal33822 určite tam je, aj dnes ráno som ho pozerala https://reality.bazos.sk/inzerat/1016...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?