Rekonstrukcia 3izb-pomoc s dispoziciou

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o pomoc pri rekonstrukcii nasho noveho byvania. Nevieme si dat rady - chceli by sme zvacsit chodbu, aby sa tam dala dat daka ulozna skrina na kabaty a topanky - v kupelni potrebuje umiestnit pracku,susicku,wc,vanu a plus plynovy kotol.komin je v stupacke pri vchode do kupelky - spalnu rozmyslame dat hned pri obyvacku ak by nebola priechodna - kuchynu s obyvackou by sme chceli zachovat ako otvoreny priestor nakolko z obyvacky mame balkon Pomoze nam kazdy napad, ak Vas nieco napadne Prikladam aj podorys Velmi pekne dakujem
Odpovedať
@miriamka6 nič lepšie ma nenapadá
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamka6 @11lubos11111 suhlasim s lubosom, to co ste pridali vy nebolo dobre izba bola priechodna, z jednej izby do druhej a az potom do zvysku bytu to si myslim, ze nie je dobre, nikto by nemal sukromie, vyborne to vyriesil tym, ze aj zvacsil chodbu a splnil vase podmienky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie izby vyzerajú dobre. V kúpeľni je však tá vaňa iba sprchovací kút. Dĺžka 2,76 -1,60 = 1,16. Ak platí kóta 1,43 tak je dĺžka vane 2,76 - 1,43 = 1,33. Koľko je teda čistý - svetlá dĺžka na vaňu tam kde ju zakreslil Luboš ?? Bude to chcieť detailné zameranie vnútorných rozmerov ( aj pri izbách ). Pozrieť si rozmery práčky a sušičky. Asi dáke kompromisy budú potrebné. Aká je konštrukcia stupačiek ? Je to zamurovaná stupačka bez otvorov ? Nedá sa tam získať pár cm vybúraním a následne sadrokartónom ? Celý byt je tehla ? Zakreslené to je ako panelový dom. Je to na dlhé a presné zvažovanie každého cm. :-)
Odpovedať
@miriamka6 inak sa to neda ani rozlozit iba tak ako nakreslil lubos, kolko vas je v domacnosti? stacit bude velkost tej jednej izby nie?
Odpovedať
presne tak to co nakreslil je podla mna fajn riesenie pre splnenie vasich poziadaviek. ako inak nemas ako tam dat tu chodbu aby teda izby neboli priechodne ako v originale
Odpovedať
@luckapuc zatial sme 3.tu mensiu izbu by sme dali ako spalnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriamka6 druhy navrh od lubosa je fajn pripajam sa k ostatnym, dat tu mensiu izbu ako spalnu je lepsi napad ak by ste ali este jedno dietatko :)
Odpovedať
@miriamka6 podla mna takto ako vam to navrhol by to bolo fajn, mala by si priestor na chodbe, cize aj na odkladanie bund a podobnych veci a taktiez by vznikli nepriechodne izby, sice ta jedna o nieco mensia, ale tak to je jasne, ze na ukor niecoho to ist proste musi, ale za mna lepsie jak priechodne ;-)
Odpovedať
@miriamka6 jaaaj tak to potom bude stacit, v spalni netreba vela toho mat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?