Priechodna miestnosť v dome

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť, ako upraviť priechodnu miestnosť v dome. Neviem si dať rady. Je to veľká miestnosť no všade mám dvere. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@jezimatka tazko tam nieco upravis
Odpovedať
@jezimatka možno vybúrať jedny dvere aj s múrom a vytvoriť jeden väčší priestor
Odpovedať
Profilova fotka
Co by si tam chcela upravovat? Respektive co by si tam chcela mat? Je to postavene ako priechodna miestnost alebo nejaka chodba, to by ste museli zamurovat skoro vsetky dvere ak by ste to chceli vyuzivat ako nejaku samostatnu miestnost. Ked tam si zvacsite dvere do jedalne alebo co tam mate a aspon vam tam pojde viac svetla..
Odpovedať
@jezimatka ja osobne si myslím, že ak väčší zásah, tak by som možno riešila (i keď neviem aké miestnosti sú na ľavej strane) posunutie dverí "dopredu", aby sa tie miestnosti zväčšili, samozrejme ak to nie je nosná priečka... ak menší zásah, tak ako naznačila @ frlanka, by som možno vybúrala zárubňu do kuchyne, čím sa zväčšil priestor... alebo potom ma napáda ešte vymeniť podlahu za niečo živšie, premaľovať, naľavo od kuchynskej zárubne dať nejakú peknú komodu, možno vymyslieť osvetlenie lepšie (ak je tam aj cez deň tak tmavo, predpokladám, že tá lampa nebude extra silná) a steny doplniť nejakými obrazmi, serepetičkami, čo to trošku oživia :)
Odpovedať
Klasický dom rokov 60-70tych, vpravo určite izby, vľavo kúpeľňa,špajza a wecko. Moc tam toho pri malej prerabke nevymyslis.
Odpovedať
Profilova fotka
@jezimatka Daj aspoň foto pôdorysu poprípade rozmery miestností.
Odpovedať
Priechodna miestnost?Podla mna je to klasicka chodba ;-)
Odpovedať
je to klasika chodba, urcena na to aby sa cez nu prechadzalo z miestnosti do miestnosti. Je to lepsie riesenie ako ked sa z jednej izby prechadza do druhej. Tam netreba nic uopravovat, vymenit dvere za rovnaky typ a podla miestnosti volit plne alebo presklena, vymalova a namontovat poriadne osvetlenie (mozno aj na pohybovy spinac aby nebol treba ku kazdym dveram vypinac) a tesit sa z toho, ze mohlo to byt aj tak, ze vchod do spalne by bol cez obyvacku alebo cez detsku. To uz by som riesila
Odpovedať
@milos35 to si myslím aj ja. Len chcem nejak ten priestor aj keď v malom využiť
Odpovedať
Nie je to chodba. Kedysi to bola miestnosť respektíve kuchyňa. Veľké zasahy robiť nechcem,nakoľko je tahana voda. Osvetlenie a podlahy je v pláne. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?