Prerabka veľkého 3 izboveho na 4 izbový byt

Zdravím Vas Zaujimalo by ma koľko stojí rekonštrukcia bytu v prípade, ze z kuchyne urobite 4 izbu a kuchyňu s obyvackou presuniete do najväčšej izby, k tomu samozrejme všetko ostatné, elektrika, znižovanie stropov, výmena jadra, jednoducho kompletná rekonštrukcia? Nasla som tu staré príspevky a kedze sa ceny menia chcem mať aktuálne info.Prerabka bude svojpomocna i čosi firmou. Veľmi pekne ďakujem. A ak by sa našiel niekto kto sa takou premenou bytu chce pochvalit 📷 budem rada 😍
Odpovedať
kopu nervov a tak 20ooo euro odpad viete pohode z tej izby dostat kam treba ?
Odpovedať
Profilova fotka
@radkairl za mna tiez okolo 20000 eur plus minus by som ratal aj viac istota je gulomet.
Odpovedať
@shadowmilan @hakaman ďakujem ja som i tak rátala no
Odpovedať
@radkairl samozrejme nevieme presne co si doprajes, takze to ber ako hruby odhad do ktoreho by si sa ale mala v pohode zmestit ak nebudes kupovat zlate baterie na vodu a pod :)
Odpovedať
Takto radiť je veľmi ťažko, lebo ozaj tie ceny sú rôzne, záleží aj kde človek nakupuje a pod. Niekde sa dá aj zľava vybaviť, ale myslím aj ja, že pod 20tis. to asi nevyjde s tým treba rátať a radšej sa pripraviť aj na vyššie výdavky. Radšej rátať viac ako menej.
Odpovedať
Peňazí kopec a ešte viac nervou. Ak chceš vedieť cenu, tak si treba nájsť nejakú firmu, čo sa takýmito prerábkami zapodieva a dať si spraviť cenovú ponuku
Odpovedať
Zdravím ak môžem odporučiť. Treba si ozaj zavolať odborníka a on skôr Vám povie koľko a čo treba. Ja som mal podobne a zavolal som si jedného pána čo má stavebnú firmu a môžem povedať že spokojný naozaj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@radkairl dobry den, nasla som Vas prispevok, chystame sa na nieco podobne, chcela by som sa opytat, ak ste uz prerabku realizovali, ako to nakoniec dopadlo 🙂
Odpovedať
@snif veruže nie, naďalej zostávame žiť mimo Slovenska.
Odpovedať
Profilova fotka
@snif Aktualne co ti viem povedat, tak kamarat na strednom Slovensku preraba byt a to len trojizbovy, ze dava dokopy, elektrina, kurenie, podlahy, okna a vsetko okolo toho a zatial to vyzera, ze len to ho vyjde na 20tis.
Odpovedať
@snif ahoj, ono vela zalezi od toho co viete spravit sami. My sme uz davnejsie prerabali 3-izbovy byt komplet, aj zmena dispozicie a vyslo nas to ovela ovela menej ako 20 tis. a to vratane statickeho posudku a rezania nosneho panelu - na to sme mali firmu. Ale vsetko ostatne svojpomoc, odpady, elektrika, sadrokarton, omietky, obklady, podlahy... A vysledna cena samozrejme zalezi aj od vyberu materialov.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkaivka9 ide aj o to kde sa ten byt preraba, ake materialy sa pouziju, aka sanita, aky obklad sa vyberie, ale taka hruba robota, myslim, ze do 10 tisic bez problemov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?