Prerabka bytu 33 metrov štvorcových cena

Ahojte,v najbližšom čase chceme prerabat byt.Byt je 1+1 tehlovy cize obyvacka kuchyna chodbicka a kupelna.Ma kolo 33 metrov štvorcových.treba vymenit 2 okna,podlahu v obyvacke,dlazba v kuchyni a chodbe,kupelka je murovana ale v hroznom stave,cize vsetko nove(teda tam sa vela toho nevojde)je velka dako 1.5 m ×1.5m teraz tam ani umyvadlo nie je.potom asi elektriku novu v byte a stiery,lebo tie steny su hrozné.Kolko ma to asi moze tak dokopy vist,je to mamin byt,byva sama a svojpomocne asi nic.byt sa nachadza v ilavskom okrese
Odpovedať
S tymto by si si mohla vojst do 10 000€. Je to ale velmi velmi hruby odhad, vsetko zalezi od vyberu materialov, da sa to aj ovela lacnejsie ale aj ovela drahsie. Tiez zalezi od toho, co si viete spravit sami, s cim pomozu znami, co bude bez DPH a pod.
Odpovedať
@francesca1112 podľa popisu je to veľmi nepresné, aby Ti niekto dal skutočnú cenu za rekonštrukciu. Je tam veľmi veľa faktorov, ktoré tú cenu určite ovplyvnia.... Ale skúsim to zhrnúť tak, že je to byt pre pani mamku, ktorá asi nechce (možno sa mýlim) exkluzívne obklady (od 50e za m2), exkluzívne silikátové stierky, najtrendovejšiu sanitu a inteligentnú elektroinštaláciu ovladanú cez smartfón. Navrhnem to teda podľa seba v klasickom štandarde... 1 krok - kompletné vypratanie bytu 2 krok - búracie a sekacie práce (sekanie drážok pre elektroinštaláciu, o sekanie starých obkladov, oškrabanie starých náterov, vysekanie starej dlažby, v sekanie zárubní...) 3 krok - elektroinštalácia 4 krok - rozvody vody a odpadov 5 krok - sadrokartónové podhľady 6 krok - výmena okien 7 krok - nové stierky 8 krok - obklady 9 krok - maľovanie 10 krok - podlahy a dlažby 11 krok - obložkové zárubne, svietidlá, zásuvky, sanita, WC = dokoncovacie práce 12 krok - nasťahovať sa a bývať :-) Cenu za takúto rekonštrukciu bez toho aby som to videl odhadujem na cca 4 tisíc €. To je cena za prácu aj stavebný a inštalačný materiál. + potom treba kúpiť : - obklad a dlažbu - obložkové zárubne a dvere - umývadlo, vaňu / sprchový kút, wc - podlahu do izby - okná - kuchynskú linku, spotrebiče, nábytok. Takže, podľa vkusu a možností môže celá rekonštrukcia do štádia holobytu stáť okolo 6 - 7 tisíc €. Ak máš otázky, kľudne píšte 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od toho aky ste narocny, ake drahe chcete tie okna, podlahy, sanitu a podobne. Toto su veci, ktore viete cenovo ovplyvnit. Myslim, ze remepra celkom dobre dohadol tu cenu prace a tych zakladnych materialov a uz zbytok si vy doratajte podla toho co sa vam paci
Odpovedať
Tak ziadne nadstandart,tam ide iba hlavne o to aby to bolo nove ,lebo je to stary murovany byt,v ktorom nebolo nic menene este.Neviete niekto poradit nahodou niekoho na tieto prace z ilavskeho kraja?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?