Prerábka bauringovej kúpeľne

Profilova fotka
Prerábal niekto bauringovú kúpeľňu? Koľko vás to celé vyšlo cca a ak máte fotky, budem vďačná ak ich pridáte. Ďakujem krásne 🍀😉
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od elefanto:

Prerábal niekto bauringovú kúpeľňu? Koľko vás to …
@elefanto chcete tam mať opäť vaňu, či sprchovací kút? My sme prerabali svojho času na sprcháč. Hádam nájdem niekde foto, ak by bol záujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lifelike:

@elefanto chcete tam mať opäť vaňu, či sprchovac…
@lifelike chcela by som sprcháč, vaňu nie. Poprosím fotky a aj cca cenu, koľko vyšla prerábka. Ďakujem krásne
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od elefanto:

@lifelike chcela by som sprcháč, vaňu nie. Popros…
@elefanto ... s fotkami je to už ťažšie, pretože tato prerábka bola robená v 2012 a od 2016 bývame už v dome. Našla som fotky už prerobenej kupelne, ale ešte bez skriniek. Červené miesta označujú, kde boli na mieru vyrobené kupelnove skrinky, kam sa všetok ten "bordel" potom schoval. Práčka tam nebola, pretože bola premiestnená do špajze (prívod vody a odpad bol od kuchyne, ktorú sme rovnako nakomplet prerábali. Radiátor bol tiež robený na mieru. Cenu nedokážem vyčísliť, pretože sme menili aj kuchynu, WC, dvere v byte a ešte aj vstavaná skrina do chodby. A navyše je to už takmer 13 rokov späť. Dávam len len pre inšpiráciu.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lifelike:

@elefanto ... s fotkami je to už ťažšie, pretože…
@lifelike ďakujem aj tak veľmi pekne za fotky. Veľmi pekne prerobené. Sprchac chcem dať tiež tam ale rada by som sa vyhla banícke a možno len jedna zástena zo skla, vhod od okna alebo s otváraním ako máte vy. Ceny sú už úplne iné,to by mi moc nepomohlo. Skôr niekto kto prerábal v nedávnej dobe. Žiaľ malo fotiek je na nete a už vôbec nie cenový rozpočet .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?