Poraďte niekoho na búracie práce v Košiciach

Profilova fotka
Mate niekoho v KE na buracie prace ,vynos a odvoz sutiny z 3 posch bez vytahu ? :-) Aka by tam asi bola cena za vyburanie 2 stien cca 8 m ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lilysk skuste zavolat p. Pucan 0905/ 423 373. Treba mu len povedat, ze vas odporuca architekt Ivan Vegh. Inak v pripade, ze ma vela prace by sa mohlo stat, ze si nenajdu cas.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivegh Dakujem velmi pekne .A vys te architekt z KE ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivegh Aha teraz pozeram ,ze z BLA:-(((
Odpovedať
Profilova fotka
@ivegh Mate nejake skusenosti s dlazbou a obkladom Porcelanosa? A poradite mi ci je tato kuchyna podla Vas ok ?:-)) http://cms.tvujdum.cz/userdata/images...
Odpovedať
Profilova fotka
@lilysk :) z BA ale aj z KE. Robili sme napriklad vo vasom nakupnom centre OPTIMA prerabku optiky FOCUS oproti GrandOptical (vid galeria www.i-interier.sk). Bolo tam zadanie, prerobenim interieroveho dizajnu znizit vynosy konkurencie a zvysit klientove (vid obrazok pred a po realizacii). Co sa nam nastastie uspesne podarilo. :) I ked mi je tej konkurencie uprimne luto, zial, ale to je realny zivot. Mame rozpracovane realizacie po celom Slovensku. V KE som tiez casto kvoli praci.
Odpovedať
Profilova fotka
@lilysk Mozem vam poradit k tej kuchyni, ale potrebujem vediet pre aky priestor ju potrebujete. Tiez vase ocakavania a poziadavky. Lebo takto nemam predstavu kde, kto a ako chce vyuzivat dannu kuchynu. Spanielske obklady Porcelanosa sme uz pouzili pri nasich realizaciach. Nebol s nimi problem. Su to pekne obklady.
Odpovedať
Ja som si dal urobiť ponuku v Ke vo firme Bolda na cca 11m2 jednej steny a pýtali 700 eur vrátane odvozu materiálu. .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?