Poraďte firmu na rekonštrukciu bytu v Šamoríne

Profilova fotka
Ahojte, poraďte mi prosím spoľahlivú firmu na rekonštrukciu staršieho bytu v Šamoríne. Ďakujem :-)
Odpovedať
ahoj ahoj konkrétne ti neviem odporučiť jednu presnú stavebnú firmu. ale vedel by som, kde by si mohla niečo nájsť. Konkrétne na stránke www.stavrek.sk myslím že sú tam nejaké stavebné firmy zrecenzované. Kľudne si môžeš vybrať aj jednú z nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrejj ďakujem za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus 0944 287 653 robi aj v samorine a nie je drahy, aj ja som zo samorina
Odpovedať
mám vynikajúceho v rodine a je z obce Čakany (8km)...v živote nemal reklamáciu a veľmi pekne robí dlažby...všetci si ho pochvaľujú..mne teraz stavia dom aj byt mi tiež prerábal (fotky v albume poprípade pošlem foto kúpelne)....tak ak máš záujem ! napíš ! ručím za neho ! veľa bytov spravil aj v Šamoríne.
Odpovedať
ahoj, mi sme prerábali byt - Považská Bystrica a objednali sme si na to firmu ak chceš pošlem aj foto. išlo o firmu kupelnanakluc.sk cena prerábky jadra, kuchyňa elektrika v izbách a plávačka nás vyšla na 2890 euro aj s materiálom (lepidlá, tehly a iné). Prišli, urobili obhliadku (dokonca aj dobre dispozične poradili) poslali mi emailom cenu a dohodli sme si termín. Boli rýchly a super, žiadne fajčiarské pauzy, pracovali od cca 8 do 20 hod. S manželom sme si nemohli zobrať dovolenku, bola som v práci ale nebol problém. Viem že robia kade tade po slovensku. Ak budeš chcieť poradiť rada ti odpoviem :-)
Odpovedať
@lucia_sz ahoj, pozri tu: novybyt.webnode.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@suckuly zdravim ta, som zo Samorina a chcel by som sa opytatt na kontakt na toho znameho nakolko sa chystam na rekonstrukciu kupalne a wc vopred vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, chystáme rekonštrukciu bytu v Šamoríne. Poraďte, prosím, firmu na rekonštrukčné práce bytu v paneláku. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?