Poraďte dobrého murára v Bratislave

Profilova fotka
Viete mi poradit murara, ktory by mi postavil novu priecku a zabudoval WC Geberit. Ten predosly to urobil zle, takze najlepsie keby s takym mal skusenost. Vopred dakujem za radu.
Odpovedať
Ja by som poradila môjho manžela .je velmi preczízny,ale zase mu to dlho trvá. Ale to by nezarobil ani na slanú vodu. ;-) ;-)
Odpovedať
@staronova ahoj daj kontakt prosim ta. Ja mam takeho muza, ze este u nas neboli majstri, ktorych by pri praci neopravoval - tiez je velky detailista, takze precizna robota je presne to co potrebujeme, bez ohladu na cas. My by sme potrebovali - vyburat zarubne dverove, vysekat kachlicky, osadit nove zarubne a dvere a vyrovnat podlahu. Robi aj taketo? Dik moc, strasne tazko sa zhana dobry kontakt ;).
Odpovedať
@mortysssia dakujem, cinknem im :)
Odpovedať
@mikadooo uz ste niekoho zohnali? tie zarubne su zalievane, alebo je to v paneláku?
Odpovedať
@rapidko No dnes pride jedna firma sa ukazat, druha zajtra a este planujem zavolat na to cislo od mortyssie. Len mierne nestiham. Zarubne su v panelaku, nie su zalievane, len prisroubovane.
Odpovedať
ok, tak ak by si nepochodila, tak sa ozvy nieco vymyslime.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@staronova Dobry den, hladame murara na par murarskyc prac - oblozenie kuchyne, dlazba a zamurovanie dveri v byte v Karlovke v Bratislave. Vy ste davnejsie spominali, ze Vas manzel robi murarske prace...stale to plati? Ak ano poslete mi kontakt? Dakujem.
Odpovedať
Dobry murar neexistuje, bohuzial
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiez mam skusenosti s majstrami tipu: "to je dobre veduci, to sa tak robi, my to tak stale robime, uvidite to bude dobre, a pod." Male zakazky nikto nechce robit, kopec veci treba opravovat, improvizovat a pohnut rozumom... To aby si clovek vsetko robil sam. Ako tu uz niekto napisal, radsej to budem robit raz tak dlhsie, ale viem ako to mam spravene. Nevyhodou je, alebo bolo ze som si musel kopu naradia pokupit, ale zasa pri stavbe domu sa to vzdy zide. Uz som muroval, obkladal, maloval, vyrabal nejake tie veci so sadrokartonom, pokladal elektricke podlahove kurenie, vyrobil som rolldor, zateploval, pokyval strechu, atd... Za svoju pracu sa nehanbim, myslim ze je porovnatelna s pracou inych majstrov. Vela veciam sa clovek priuci, vela veci by som urobil inac, mozno lepsie, rychlejsie, ale chcem povedat len tolko. Ludia nebojte sa prace, nie ste az taky lavy ako si o sebe myslite a z dobre vykonanej prace budete mat dobry pocit na srdci a kopec usetrenych penazi a ak sa naozaj na nieco necitite, nebojte sa radsej si priplatit, ale zverte pracu niekomu, koho nebudete musiet potom nahanat aby si to prisiel opravit. To si to rovno mozte pokazit sam. JR.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Dobry den, vidim, ze je to uz starsia tema...ale prosim Vas aj ja o kontakt.....potrebujeme prerobit kupelnu, material by sme si zohnali sami.... Dakujem!
Odpovedať
Ahojte, asi sa budem opakovat ale tiež zhanam murarov, dve osoby. Poradte mi prosim niekoho Ba a okolie. Ďakujem krasne.
Odpovedať
Upresnim, jedna sa o prerabku starsieho rod. domu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nam teraz rekonstruuju byt, predtym nam stavali dom a sme spokojni. Je to partia z okolia DS, nam sa osvedcili. info do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
poprosim ak mate dobre kontakty do spravy, hladam surne murara na vnutorne priecky do RD v Ivanke pri Dunaji
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzka78 dobry den, prosim Vas o kontakt na partiu. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Aj ja by som poprosil o kontakt, ak mal niekto dobré skúsenosti s kvalitou a cenou práce. Plánujeme murovanie otvoru pre nové balkónové okno a dvere + prerábku umakartového jadra.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, ako vidím je to síce staršia téma ,ale stále aktuálna. My hľadáme murárskeho majstra na obhliadku a zhodnotenie stavu panelákovej izby ,prípadne by sme sa vedeli aj dohodnúť na spolupráci. Ide nám hlavne o kvalitnú a precízne odvedenú prácu. Máte prosím nejakú výbornú skúsenosť? Lokalita BA. Ďakujeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?