Podorys 2i bytu

Zdravim, idem sa pustit do rekonstrukcie 2i bytu. Nie som vsak zmiereny s dispoziciou. Do kupelne sa chodi cez kuchynu, co je dost neprakticke. Napada mi asi len jedna mozna zmena. Mate niekto takyto byt? Da sa to este nejak inak vyriesit? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, toto je klasická panelová sústava T 06 B - BA , predpokladám, že v Ružinove, ktorý je posiaty týmito bytmi hlavne na kvetinových uliciach. Pokiaľ nechceš spojené WC s kúpeľkou, toto je jedna asi z najlepších variant ako to upraviť. Šatník by som asi nechal zachovaný, ja som si ho ponechal a veľmi si ho chválim. Ak meníš vchodové dvere, rozhodne obráť otváranie krídla. Akurát sa bude treba pohrať s vedením odpadovej rúry ku kuch. linke, s vodou by to malo byť jednoduchšie.
Odpovedať
Dobry odhad. Je to Ruzinov. WC som chcel oddelene. Do kupelne staci len sprch kut....vymurovany na tej zadnej stene. Len ma zaujimalo, ci niekto nema upravu, ktora bude jednoduchsia. Satnik zrejme pojde von...teraz je ta chodba trosku klaustrofobicka. Co sa tyka vchodovych dveri, da sa to v pohode vymenit alebo treba nejake povolenie?
Odpovedať
@trevize pekny byt.. ak budes mat viacej skla tak sa ti bude zdat ze budes mat 3 izbovy :))
Odpovedať
Profilova fotka
@trevize Ak vymieňaš dvere a len os otáčania presúvaš na opačnú stranu ,žiadne povolenie nie je potrebné. Samozrejme dvere ostanú otváravé dnu. Bol som v byte, ktorý mal takto otočené dvere a je to hrozné, mali by sa otvárať do priestoru a nie do dverí. Máš už vyriešené vedenie odpadu ku kuchynskej linke ? Ak vravíš, že bude sprcháč vzadu, dala by sa viesť v základe pre sprchový kút. Tieto byty sú výborné, plocha 66 m2 na 2i je jedna z najväčších v panelovej výstavbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?