Pistol

dobry vecer......ako alebo cim vycistim pistol na montaznu penu? vdaka za odpovede
Odpovedať
ak je zaschnutá , tak už len skrutkovačom nožom a ihlou a rozpúšťadlom. Zaberie to nejaký čas, ale nie je to nemožné. Dôležité je ju rozobrať bez poškodenia a "vyslobodiť" guličku :-)
Odpovedať
a ak nie je zaschnuta?
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 http://www.denbraven.sk/cistice-a-ods... natočíš toto na pištoľ, strekneš a je vyčistená
Odpovedať
@prirodokochac ok dik
Odpovedať
Alebo jednoducho naber do striekačky perchloretylen (da sa kupit v drogerii, je to rozpustadlo ako riedidlo a zide sa ti neskor aj na cistenie ) a prestriekni.
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 neviem síce ako často používaš pur penu, ale ja vnútro nikdy nečistím, iba zvonku. Mne tiež jeden kolega poradil, aby som stále mal zmontovanú pištoľ s tubou a nezaschne. Keď sa vyprázdni tuba, dám novú a zase je pod tlakom bez vzduchu.
Odpovedať
Ja to robim presne tak isto. Pistol mam stale pod tlakom a este sa mi nestalo aby zaschla. Vzdy ked ,mi konci pena, miniem ju uz uplne a natocim novu. Po praci streknem na to ten sajrajt, co je spominany vyssie a ulozim ju tak, aby nebola polozena, ale aby stala. Mam jednu pistol pocas celej stavby domu. Stala myslim 9 eur a vystriekal som nou dobrych 30 - 40 tub pur peny.
Odpovedať
Profilova fotka
@prirodokochac ja to robim rovnako, plus z casu na cas, pri vymene tuby tam namontujem ten odstranovac peny a prefuknem nim celu pistol. Velka pomoc je ked ma pistol "teflonovy" potah, potom sa da zaschnuta pena len tak odlupit.
Odpovedať
a ked bude pistol natocena na pene aj dlhsi cas nezaschne?
Odpovedať
Profilova fotka
@santos950 Nezaschne.
Odpovedať
@antonmesaros vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?