Oprava podlahy v podkroví - ako na to?

Zdravim, Kupil som mezonetovy byt a na poschodí mi dosť vŕzga podlaha ( to ma až tak netrápi) a na niektorých miestach pri chôdzi cítiť prielačeniny ( to ma trápi viac ) Neviem ako vznikli, predpokladám len že spodná vrstva, tj. drevotriesková doska je v tych miestach deformovana. Na vrchu je plávajúca laminátova podlaha, pod tým sú drevotrieskove, ničim neupravené dosky ( také tie klasické šedé ).Stavba má cca. 8 rokov. Uvažujem preto nad dvoma možnosťami ... 1. komplet rozobrať podkrovie, priečky a vymeniť dosky za OSB- odstranilo by sa vrzganie i preliačeniny. 2. dať dole len plavajucu podlahu, na už existujuce dosky dať podložku a OSB 15 mm - podlaha naspäť a zrezávať z dverí a zárubní ( odstraním len preliačeniny ) neviete mi prosim niekto poradiť čo s tym ?
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite rozobrat ... podla mna to bude potrebovat opravit dovod prieliacin a to moze byt nedostatocny podklad pod dtd doskou alebo ak tam je rost je zly.
Odpovedať
Asi by som sa rozhodol pre volbu cislo jedna... Bude najlepsie ak to cele rozoberies a spravis nanovo a budes mat tym padom pokoj. Radsej to sprav poriadne ako provizorne opravit len nieco. Treba to rozobrat, vymenit zjavne dosky a mozno aj rosty a polozit novu podlahu. Budes mat pokoj nebude ti to tam vrzgat a podlaha nebude mat preliaceniny.
Odpovedať
Zdravim, Tak som rozobral podlahu a dtd su v poriadku, problem bol v 6 mm podlahe a 5 mm podlozke. Vymenil a doplnil som vsetky skrutky (3,5x50) za (5,5x60) a nevrzga uz nic. Mam vsak problem s lokalnymi rodielmi vo vyske cca. 3-5mm a uz hodiny hladam po internete nejaky liaty tmel, alebo suchy podsyp ( nie liapor a pod. nakolko potrebujem fakt len lokalne 3-5mm vyrovnat ), ale bezvysledne zatial. Neviete mi poradit v tomto ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?