Od kolkej do kolkej hodiny mozme prerabat byt a robit hluk?

Profilova fotka
Ideme prerabat byt a neviem presne ako to je s tymi hodinami tak by som bola vemi vdacna kebyze mi niekto napise a taktiez aj v sobotu ako to je. Dakujem vopred za odpovede emoticon
Odpovedať
Profilova fotka
Nočný kľud http://www.uvzsr.sk/forum/viewtopic.p...
Odpovedať
Myslim, ze pri prerabke bytu je to do 19tej hodiny...ale nepamätm si to presne
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze nocny klud ok od 22 do 6. Ale v ramci dobrych susedskych vztahov by som vecer po 20 hodine uz nic nerobila.A v sobotu a nedelu tiez nechaj ludi v panelaku aspon do 9 vyspat a nebuchajte uz od 6 rana.My ked sme prerabali byt tak sme to takto dodrzali :-)
Odpovedať
jedna vec je, odkedy dokedy clovek moze sekat rezat trieskat, druha vec je, kedy sa uz sprava ako hovado...
Odpovedať
od nevidim do nevidim. Aspon podla praxe byvalych susedov. Slusni ludia sa dohodnu so susedmi. Ja takych nepoznam :D. V kazdomo pripade by som to robil minimalne tak, aby to nevadilo mne, keby to robil niekto iny :)
Odpovedať
Upravuju to jednotlive VZN miest, obci a mestskych casti, no zaroven to este mozu sprisnit aj domove poriadky toho ktoreho bytoveho domu. Opytal by som sa u spravcu bytovky. Napriklad bratislavska mestska cast Karlova Ves stanovila vseobecne zavazne nariadenie, ze stavebne prace sa mozu cez tyzden vykonavat od 7.30 do 19.00 a v sobotu od 8.00 do 13.00. V nedelu a cez sviatky je to zakazane.
Odpovedať
Ono to bude podľa situácie, niekedy sa môžeš snažiť ako najviac vieš a aj tak nevyhovieš ... Napríklad my sme boli napomínaný u známeho za vŕtanie počas bežného pracovného dňa (utorok) o 11:00 hod doobeda ... Inak kašlal by som na nejaké normy, keď som dorábal byt pracoval som vždy od cca 09:00 hod do 18:00 hod. Mimo týchto časov som robil len "nehlučné" veci ako malovanie atď ... PS: Osvedčilo sa mi, vytlačiť jeden list na tlačiarni ktorý som nalepil na vchod, niečo ako "vopred sa ospravedlňujem ale od dátumu XYZ po dátum XYZ bude prebiehať rekonštrukcia bytu ABC na tom a tom poschodí atď atď atď ...
Odpovedať
staci od 9 do 18 hluk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, neviete ci je mozne vybavit vynimku na rekonstrukcne prace na 1/2-1 den v sobotu? Prerabame v MC kde plati nariadenie kde su dovolene hlucne prace len v prac. dnoch od 8 do 18. Potrebujeme v jednu sobotu navrtat zabradlie na schody (mezonet), vraj cca 200 dier :-x , firma inokedy nemoze, inak sa nebudeme vediet prestahovat. Zatial sme tuto dobu vzdy dodrzali, vacsinou este aj s prestavkou na obed 1,5-2 hod. (ani to nebolo dost a susedia sa stazovali). Dokonca ked jeden vrtal v nedelu rano volali nan policiu... Sme v patovej situacii, ked zacneme len tak navsteve policie sa nevyhneme. Dohodnut sa nebude dat, susedia su tam fakt "mili", uz nas dokonca natreli na stav. urad, len "zial" sme mali vsetko OK. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?