Nazory na podorys

Ahojte, kupili sme s polovickou bytik. Snazime sa najst co najvhodnejsie riesenie podorysu. Zatial povazujeme za najrozumnejsie riesenie to, co je na obrazku nizsie. Je vas tu vela sikovnych, preto sa chceme obratit aj na vas, co by ste zmenili alebo spravili inac. Nosne steny su len obvodove. v byte je moznost mat aj krb, no nemame este preverene kde presne je pouzitelny komin. Najskor ale bude popri obvodovych muroch. Napady ktore boli: - obyvacku situovat do izby, kde je balkon - chceme mat balkon v spalni - kuchynsku linku dat blizsie k oknu, takto si budeme tienit na ruky - uvedomujeme si to a sme s tym OK. vopred dakujeme za vase napady, tesime sa na ne :)
Odpovedať
a kde je vchod do bytu prosim Vas?
Odpovedať
@kattikka vedľa kuchyni po pravej strane tej skrine
Odpovedať
V ziadnom pripade nedavajte WC misu oproti dveram. Vyzera to otrasne ked vstupujes do tronnej siene nie do kupelne http://mplstavro.sk/kupelna/najcastej... A ta chodba s kuchynskym kutom mi tiez nepride zrovna koser. Toto sa robilo v 50 - 60 rokoch minuleho storocia, ked sa prerabali pavlacove cinzaky na "plnohodnotne" byty pre pracujucu triedu. Kuchynska linka sa strcila do chodby, lebo inde sa nezmestila. Toto je nejaky novy developersky projekt? Panu architektovi by som do ruk natoto. Stavoprojekt projektoval lepsie panelaky
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zita19 suhlasim s tou kuchynou je to dost rusive a neviem si predstavit ze ludia by tam vedeli normalne fungovat, osobne by som povedal ze to treba nejako oddelit, len nech premyslam ako premyslam neviem si to celkom predstavit. Najskor by som asi zrusil tu polovicnu stenu medzi obyvackou a kuchynou a skor by som to riesil nejako medzi kuchynou a chodbou
Odpovedať
suhlasim s komentarmi vyssie ohladom kuchyne. Postavila by som tam priecku, zavriet to presne tam kde to je teraz otvorene a dvere do tej obyvacko-kuchyne by som spravila na stene kde je TV. Ak trvate na tom usporiadani obyvacky a jedalne, tak v tom pripade by som ich dala uplne do rohu nech nie su zase rovno oproti hlavnemu vstupu. Nieje to bohvieco ked niekto zazvoni pri dverach, ty otvoris a on ti vidi az neviem kam. Dokonca ked tak na to este pozeram, potiahla by so tu stenu dopredu, tam kde je ta skrina by som spravila miesto pre lavicu a vesanie a uvazovala by som nad nejakym posuvnym systemom a "zavrela" by som tu nocnu cast spolu s kupelnou - tzn ked niekto vojde a bude to zatiahnute uvidi na jednej strane posunu stenu na druhej pevnu a len jedny dvere do obyvacky... Nie su tam koty, ale nemam rada plytvanie priestorom na chodby.
Odpovedať
@zita19 @martin106 @arven86 dakujem pekne za Vas nazor. zaujimaju ma hlavne take skor racionalnejsie argumenty. To ze sa nieco robilo v 60tych rokoch mi je popravde jedno. Ono dnes ten byt vyzera tak, ze ta kuchana a obyvacka su oddelene stenou a prechodove dvere su uprostred. my sme to schvalne chceli spojit. otazne je, ci do tej kuchyne spravit dvere alebo nechat takto otvorene smerom do chodby.. Ked niekto v tomto pripade otvori dvere tak vidi max. do kuchyne. aj to nie priamo, nakolko dvere a ich otvorenie je otocene naopak. WC oproti dveram je Pravda, to skusime este nejako vymysliet ako to spravit. z takeho praktickeho pohladu, ake probelmy by mohla mat osoba fungujuce v takejto kuchyni?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?