Mozem tymto lepit ytong ?

Mozem tymto lepidlom lepit aj ytong pri stavbe priecky? http://www.lacnystavebnymaterial.sk/e... Mne sa to moc nezda ale predajca mi tvrdi ze to beru bezne.
Odpovedať
Mozes
Odpovedať
Profilova fotka
mozes, predajca by mal o tom nieco vediet, tak nebud neveriaci
Odpovedať
@sunaki davaj medzi tvarnice ytongu kusy obkladaciek a budes v suchu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simurko Predajcovia často nevedia nič. Často sa mi stáva, že keď si niečo pýtam, tak odpoveď je "to čo je? A na čo to je? A načo to potrebujete?" Taky sú zväčša obchodníci, samozrejme nie všetci.... Predať najlepšie za trojnásobok ako to kúpil a viac sa nestarať...
Odpovedať
Profilova fotka
@thorin tak s tymto s tebou suhlasim, uz viac kraj sa mi to stalo ze som vedel viacej ako tí predajcovia. Je to smutne ale je to tak
Odpovedať
Ďakujem za odpovede. A ešte mám jednu otázku, je potrebné použiť pod prvý rad asfaltový pás ? Jedna sa o priečku v byte. Lebo v stavebninách ho nemali a ten istý predajca mi tvrdil že v byte to netreba to len pri domoch vonku sa dáva tak teraz neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@sunaki to ze niekto na SK nieco berie, nie je absolutne zarukou niecoho. Stavias drahy barak a ides setrit na lepidle na steny ?
Odpovedať
@sunaki asfaltovy pas pod priecku v byte? neviem si predstavit, na co by to malo byt dobre... mozno jedine, ze by sused pod tebou zvykol striekat vodu na strop.
Odpovedať
Profilova fotka
@thorin hej su aj taky aj taky
Odpovedať
@gashtaan a ked mu praskne potrubie v kupelne alebo sa stane nieco s prackou? vtedy je dobra izolacia na nezaplatenie...
Odpovedať
@johnyfly1 no tak nech spravi v byte komplet hydroizolaciu proti tlakovej vode... bude asi prvy.
Odpovedať
@gashtaan staci v kupelni inde to je zbytocne :) a asfalt nemusi, staci hydroizolaciu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@johnyfly1 ak rupne potrubie, alebo pracka, tak mu izolacia pod prieckami nepomoze vobec. Normalny postup je pred obkladanim kupelne napenetrovat podlahu a ciastocne aj steny, k tomu komplet v mieste sprchovacieho kuta, natriet to tekutou izolaciou a je vybavene.
Odpovedať
@stowasser hej tou hydroizolaciou som myslel tekutu izolaciu..som sa sekol :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?