Máte typy na sklobetón v byte?

Mate niekto doma sklobeton pouzity v byte? ak ano potesia ma nejake fotky. dakujem
Odpovedať
@kristinkap88 ahoj. nie je to síce byt a je to vizualizácia ale možno ťa to k niečomu inšpiruje http://www.eurolineslovakia.sk/www/ap... je to pohyblivý obrázok takže si ho musíš poposúvať, ak by ti to nešlo, tak ti to pošlem ako obrázok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my ho mame na WC-ku a do kupelne...v podstate vo WC-ku na oboch stenach....jedna smerom na chodbu a druha do kupelne... nedavali sme to nejak kvoli dizajnerskej stranke, ale skor kvoli prakticnosti a osvetleniu ;-).... cez den na WC-ku netreba svietit, a za druhe vzdy vidis, ci je WCko obsadene alebo nie ;-)...a cez ten nas sklobeton sa neda moc spehovat....detaily sa nedaju vidiet :-) fotky mam v albume ;-)
Odpovedať
@gemini06 pekne aj tak sa to sa pouzit super
Odpovedať
My budeme mať v stene medzi kuchyňou a kúpeľnou - medzi spodnou a hornou linkou bude pás sklobetónu. Vybrala som matný biely, prepúšťa veľa svetla, ale nie je vidno presne "čo je za". Fotky ešte nemám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sue presne takto, by som to chcela aj ja...nemozete dat fotky, na inspiraciu?
Odpovedať
Profilova fotka
@verbal my mame sklobeton okolo celeho kupelnoveho jadra
Odpovedať
Profilova fotka
takto to vyzera super, ukazem doma. :-)
Odpovedať
my máme niečo takéto :-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/b...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@myzma presne takto by som si to predstavovala aj v nasom jadre okolo 3 stien len s tym rozdielom, ze asi v 2 radach, lebo som si nie sita,ako je to s prestupom svetla pri jednom rade... staci to aj na uuuplne tmavu kupelku a izbu? popr. mas aj nejake ine foto -zvonka, zvnutra z vacsej vzdialenosti? vopred dakujem za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?