Mala kupelna v panelaku

Ahojte, rada by som si precitala vase rady ohladom kupelne a wc v nasom byte. Kupelna ma rozmery 155x162 a wc 110x80. Nasim najvacsim problemom su dvere. Stare zapustene kovove zarubne by sme chceli dat von. Kupelnove dvere sa nam otvaraju do chodby a su "blokovane" otvaranim vchodovych dveri. S tym ale vieme zit :-) Problem je ten, ze stena je prilis kratka, aby sme tam potom normalne upevnili novu zarubnu (3 cm). Tak ma potesi info, ako ste to riesili vy, resp. videli riesenie. Uz nas napadlo aj spojit kupelnu a wc a dvere dat niekde medzi.
Odpovedať
zdravim, dvere budete davit asi 60 predpokladam. mozno by to slo kusok obmurovat tu stranu, kde su len 3 CM a dvere by bolo mozne zalozit aj tak a zarubna bude mat o co drzat. ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@dalll my sme podobnu dilemu riesili pred 6rokmi.vstup do wc sme mali s chodby a do kupelky bol vstup rieseny s kuchyne,tak sme preburali priecku a mame wc s kupelkou spolu.ja som spokojna a nelutujem .aspon mam prestranejsiu kuchynu . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucymk
Odpovedať
@rek1617 svokor ma presne takto isto rieseny byt a kupil toto: http://www.stavebnepuzdro.sk/index.ph... ma pekne zasuvne dvere a nikde mu to nezavadzia. zalezi, co vsetko chces do toho priestoru umiestnit. ak aj pracku, tak mas dost obmedzene moznosti, ak nie, mas miesta habadej :-)
Odpovedať
@dalll zvazujeme aj tuto moznost, len ci to bude dost, iba taky kusok domurovat:)
Odpovedať
@lucymk dakujem, velmi mi pomohli tvoje foto k predstave... my mame aktualne prechodnu kupelnu, dvere su z chodby, aj z kuchyne. na wc su dvere z chodby. urcite to budeme uzatvarat, aby bol do kupelne iba jeden vchod.
Odpovedať
@bozsky_kaja pozerali sme to, ale chceme vanu a nemozeme si dovolit "rozsirovat" stenu. ale je to pekne, esteticke riesenie, aj ked trosku nakladne:)
Odpovedať
@rek1617 pekne a prakticke veci stoja peniaze. on si kupil puzdro, dvere si vyrobil sam. vies tam dat 150x150cm rohovu vanu a umyvadlo. ale uz tam potom nedas nic viac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rek1617 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@rek1617 ahoj. Uz ste to vyriesili so zarubnami ci dverami? A co tak iba oblozka kovovych zarubni? Mame podobny problem.. Stare kovove zarubne burat nechceme, poskodili by sme obklad za linkou.. Tak pocitame s tym, ze to pojde tym OKZ (oblozky kovovych zarubni). Vraj to vedia urobit na mieru, jak potrebujeme.. S tym ratam na 100% ze to pojde,, to musi! Ved ma picne z tych starych zarubni !
Odpovedať
@missy97231 ahoj:) my nakoniec davame vyrezat vsetky zarubne, tak aj kupelnovu. budeme posuvat dvere smerom k wc strane. mame to vypocitane na milimetre, tak snad to vyjde:) wc a kupelna bude zvlast, nebudu spojene. dvere su dost uzke, tak neviem, ci by to v nasom pripade s oblozkou nebolo uz prilis. drzim palce, aby vam to vyslo podla predstav. my sme sa s tym celym velmi natrapili. akurat zajtra sa zacina, tak uz sa nevieme dockat:)
Odpovedať
@rek1617 tak drzim palce aj ja pri rekonstrukci.. pevne nervy, bez necakanych prekvapeni 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?