Kúpeľňa

Dobrý deň, prosím vás vedel by niekto poradiť ako odtiahnuť v sprchovom kúte tie prepojky alebo co to je . Co sa dáva do otvorov a potom na to sa montuje sprchová batéria. Skúšali sme to mohli už aj hasakom odtiahnuť a ani za boh... To nejde a už si nevieme dať radu stým... Priam keď tam dám hasak a chcem potocit tak už trocha trupku pohnem v stene ale ta spojka sa ani nehne...
Odpovedať
Daj foto, čo to tam máš. Ale rúrka v stene sa nesmie hýbať, ináč sa ti bude hýbať aj batéria...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Daj foto, čo to tam máš. Ale rúrka v stene sa nes…
@dedo758 bola tam tato sprchová bateria a za tým pozinkovanym kruhom je taká rurka zo závitom na ktoru sa montuje ta bateria a ta nejde otočiť a odmontovat. Nejde snou absolútne otočiť
Odpovedať
Toto treba dať dole ale nejde to ani otočiť absolútne . Skúšal som hasakom ani tým som to nedokazal potocit a vysrobovat
Odpovedať
Nová batéria na tieto pôvodné nebude sedieť? Lebo ak to je natesnené na konope, tak skôr zlomíš rúrku v stene, ako to vytočíš. Rozvody v stene sú aké? Lebo ak by boli plastohliníkové, ešte by sa niečo dalo. Ale ak PPR, tak len silou a dúfať...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Nová batéria na tieto pôvodné nebude sedieť? Lebo…
@dedo758 Sú tam PPR áno je to natesnene na konope ale ešte v živote sa mi nestalo že by som stým nevedel otočiť ako teraz . Vždy išlo otočiť bezproblémov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?