Kuchyna s obyvackou

Profilova fotka
Dobry den. Nama niekto skusenosti s prerabkou 2 izb.bytu na 3 izbovy,tym ze dam kuchynu do obyvacky? A do byv. Kuchyne spalnu? Byvame v dobrej lokalite a na okoli neviem najst vacsi byt , ktory by nam vyhovoval. Tak premyslam nad takymto riesenim
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa to pôjde urobiť lebo máte tie miestnosti pekne vedľa seba ale problém podľa mňa bude v tom ako rozdelíte tie miestnosti. Lebo predpokladám, že keď budete bývate v bytovke tak si nebudete môcť len tak pridávať alebo prehadzovať okná a neviem ako by ste to teraz rozdelili tak aby ste mali v každej miestnosti nejaké okno.
Odpovedať
Profilova fotka
No ak by ste to chceli zrealizovat tak to asi bude vyzadovat dost vela burania ale v tej jednej veci suhlasim s brnkinkou, ze by ste si to museli velmi dobre premysliet tak aby sa vam nestalo, ze v jednej tej miestnosti nebude ziadne okno a ako tak pozeram tak ich tam ani velmi nazvys nemate. Mozno sa to bude dat vybavit s mestom a so susedmi, ze by ste si tam este jedno pridali ale nebude to lahke
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by som do toho nesiel. Radsej by som pockal, pokial sa nejaky ten byt najde. Poredsa len chcelo by to dost penazi do prerabky a co by ste dosiahli, len stiesneny priestor. Treba si uvedomit, ci by vam to zato stalo, no mne osobne sa to nejak nevidi, ale tak kazdemu staci iny priestor..
Odpovedať
ahoj, tak ako, Rozhodli ste sa ísť do takejto prerábky? Ja takisto zvažujem takto prehodiť kuchyňu do obývačky, a z kuchyne urobiť ďalšiu izbu. máme veľký 2- izbový byt, 64 m2 + loggia. Podľa mňa máš super dispozíciu, čo sa týka rozvodov, teda ak chceš dať kuchyňu do obývačky. Nemáš uvedené rozmery izieb, ak je ten byt malý, resp. obývačka malá, môže to pôsobiť dosť stiesnene.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankar27 tak 64 m2 to by sa dalo prerobit tak, aby mal clovek ako taky pristor na zivot. zalezi hlavne od toho, kolko priestoru v danom byte potrebujete a ci ak si zratate cenu prerabku, tak by sa neoplatilo sa poobzerat po niecom vacsom. ja by som aspon riesila asi skor toto riesenie
Odpovedať
@jankar27 ty myslím, že moc ani nemáš nad čím premýšľať, 64m2 sa dá v pohode rozdeliť, ale všetko záleží od dispozície, či je výhodné, vhodné to riešiť, ak chceš pomoc, tak skús hodiť aj to :-)
Odpovedať
izba je rozmerovo 3,5x5,5 m, vchodové dvere do izby by som posunula o cca 40-50 cm, aby som mohla dať linku po celej dĺžke 3,5 m. To by mi malo stačiť :-D . zvyšok priestoru (t.j. 5,5 m mínus linka) ostáva na jedálenský stôl a sedačku. Barovým pultom by som ušetrila kopec miesta, ale chcem klasický stôl, aj kvôli deťom.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankar27 ta 3.5 metrova stena je pri stupacke? Pretoze ak nie, tak mas velikansky problem...
Odpovedať
@maslenka47 pozeram ze vedla obyvacky je WC a kupelka cize stupacky zrejme budu, skor rozmyslam kde maju teraz stupacky v terajsej kuchyni, v detskej tazko na schodisku detto ???
Odpovedať
Profilova fotka
@jankar27 ahoj. Este nie. Chceme to na jar. My mame tu obyvacku 4,5x4
Odpovedať
My sme takto prerobeny byt mali. Vedla izby bola kupelna, takze s vodou nebol problem. Jedine plynu sme na varenie sme sa museli vzdat.
Odpovedať
@peta_petruska nemáš nejaké foto? Ako ste boli spokojní s tým usporiadaním? S vodou by sme problém nemali, horšie je to s odpadom. Dúfam, že by to šlo cez sanitárne čerpadlo stropom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankar27 foto nemam, predali sme ho, ked sme postavili dom..., ky sme cely ten byt komplet zrekonstruovali a bolo to super, predali sme ho za 2 dni ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?