Ktora alternativa

Ideme prerabat 3 izbovy byt na 4 izbovy. na obrazkoch je povodny stav a 2 alternativy, vlastne prehodena kuchyna s jedalnou. co poviete? co by bolo lepsie? lebo manzel chce jednu alternativu a ja druhu. tak asi budu musiet za nas rozhodnut ini, lebo sa nedohodneme 😁. dakujem za kazdu radu, postreh
Odpovedať
Profilova fotka
No isto alt. c. 1. Ak by ste volili 2 tak by vam kazda navsteva prechadzala okolo sporaka do obyvky? Mat velky jedalensky stol je pekne, ale urcite nie v takychto stiesnenych podm. Alt. c. 2 je strasne rozhadzana...
Odpovedať
Profilova fotka
za mňa jednička, aby tá kuchyňa nebola tak rozhádzaná :)
Odpovedať
Ta druha alternativa je prilis prekombinovana, v praxi myslim ze by si to neodcenila ale ze vobec pretoze to nema podla mna hlavu ani patu, ale musis si sama zvazit co ti uz teraz vyhovuje na co si zvyknuta aby si tomu prisposobila buducu kuchynu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bozka08 Prvý návrh je menej hrozný ale keď prerábate na trojizbový byt rátam že bude pre štyroch ľudí nebolo by dobré mať miesto pri stole aj pre toho štvrtého. a čo sa týka tej kuchyne okrem toho že tam bude tma aj o dvanástej na obed lebo je strašne ďaleko od okna bude vám stačiť medzi linkami priestor len 900 mm, tá kuchyňa je ako za trest dúfam že moc nevaríte. Ak by som mal niečo poradiť tak vykašlať sa na samostatné WC aj tak je v strede jedálňo kuchyne a dať ho do kúpeľne namiesto vane, a aspoň trocha rozšíriť kuchyňu aj na úkor toho že prídete o skriňu v zádverý a zostane s nej len vešiaková stena.
Odpovedať
@martosko priklanam sa k tebe s tym stolom, mne sa paci na druhej variante ze je tam miesto pre jedalensky kut alebo akoby som to mohla nazvat aj ked ta kuchyna je tam po pravde celkovo nejako rozharasena a asi by som si nevedela tam najst nejaky system.
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa tiež alernetína č. 1 s nasledovnými úpravami : 1. zrušila by som tie dvere, ktoré vedú z chodby do tej malej úzkej chodbičky( do kuchyne) a o ten priestor ( cca 80 cm ) by som zväčšila kúpeľňu. Tým pádom by vyšla aj dlhšia kuchynská linka. Alebo druhá možnosť : zrušila by som tie dvere, ktoré vedú z chodby do tej malej úzkej chodbičky( do kuchyne)- tak ako v prvom prípade. Potiahnuť tu stenu ˇkuchyňa - kúpeľňa , čo znamená zrušiť prechod do kuchyne a posunúť dvere tej vňčšej izby do tej malej chodbičky. Do izby by sa nechodilo cez kuchyňu, izba by bola nepriechodná, zväčšil by sa priestor na kuchynskú linku a v mieste kde sú teraz dvere do tej izby by sa určite našiel priestor aj na pekný jedálenský stôl.
Odpovedať
Profilova fotka
A samozrejme by som otvorila priestor obývačka - kuchyňa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?