Kamenný koberec v sprchovom kúte

Dobry den, urobili sme si kamenny koberec v sprchovm kute zaliaty epoxidovym pecatidlom a vytvorili sa na nom biele flaky - vid foto. Ako to napravit? Pomoze dat na to este jednu vrstvu kamienkov bez zaliatia epoxidom? Dakujem za odpoved!
Odpovedať
@juli827 No to je ten epoxid. Ak tam date este jednu vrstvu bez pecatidla bude Vam to v medzerach medzi kamienkami akurat tak plesniviet a hromadit sa spina, nemali by ste to potom ako umyvat. Niet nad Staru, dobru, osvedcenu dlazbu.
Odpovedať
mate tiez kamenny koberec doma?
Odpovedať
@juli827 Mame, ale nie v kupelni, tam by som si to v zivote nedala.
Odpovedať
@juli827 Ono je to aj tym ze ste si vybrali dost velku frakciu, to zn. ze Vam medzi kamienkami vznikli velke medzery a preto je pecatidlo tak vidiet, druha vec je farba koberca. Ak by ten kamen bol uplne malej frakcie, tak by to take asi nebolo.
Odpovedať
Profilova fotka
s tym sa teraz neda uz nic robit, tam toho moc nevymyslis, uz to len nechat tak, keby si na to dala este kamienky tak zbytocne si to skomplikujes a casom to aj olutujes
Odpovedať
Mne to pride ako chyba v spracovani tej zivice. Bud zle pomery, zle premiesane alebo nedodrzany techn. postup. Za ideálnych podmienok je epoxidova zivica priesvitna a bezfarebna. Iste je ze pomoze jedine vyrypat a dat znova :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?