Farebnosť intetieru

Akp by ste vseobecne riešili farebnostou otvoreny priestor kuchyňa a obývačka plus chodba,odtieň podlahy,stien?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Zjednotit minimalne podlahu, nábytok pekne ukáže ak je v rovnakom dizajne,materiáloch a farbách (Kuc.linka a obyv.nábytok). Farby mozes pridať na doplnkoch, menej je viac. Mementom nech ti je ten pôvodný cirkus na stenách :).
Odpovedať
Mne sa pacia zemine farby. Aj biela je super. Hlavne podlabu, steny a nabytok neutralny a zivsie doplnky, ktore sa daju vymenit.
Odpovedať
Videla som dost domov,kde kazda izba bola namalovana inou,vyraznou farbou. Je to hrozne gycovite,nesurode,rychlo sa to obkuka. Mne sa paci jednotny styl v celom dome,v jemnej farbe,alebo v bielej a radsej doplneny farebnymi doplnkami.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som zacal od bielej, a potom podla zariadenia ,ozivil jednu stenu farbou alebo tapetou.
Odpovedať
bielu na steny nie, nieco jemne, prirodne, zemite, telove, bezove :-) zjednotit cely priestor v jednej farbe, bude to velmi pekne vyzerat a skor to doladit dekoraciami farebnymi, alebo nejakym uletom - nejakym kusom nabytku.
Odpovedať
Profilova fotka
som prekvapený z toho, že aj ženy už majú čoraz viac taký jednoduchší pohľad, čo sa týka farieb. U nás je to tak, že ja by som skôr riešil takéto veci nejakou smotanovou, sivou, bielou a fakt potom len doplnkami oživiť celý ten priestor. A žena je môj úplný opak. Tá by najradšej žltú stenu a doplnky len biele alebo čierne. ]-(
Odpovedať
ja nechapem ludi, ktori si daju vselijake extremne agresivne farby na steny. pastelova cervena, kriklava zelena, alebo oranzova, ... osobne mam rad vzdusnost a preto by som z mojho pohladu (ktory sa moze diametralne lisit od Vasho) natrel vsetko na blielo, pripadne nejake zemite svetle farby, ak by bola svetla kuchynska linka.
Odpovedať
Profilova fotka
@soleilnati isiel by som tou cestou ze v jednoduchosti je krasa, mozno jednu stenu nejakou jednou farbou, ked tak nejaku tapetu a doladit skor skrinky, sedacku.. nechci tam za kazdu cenu dat vela farieb
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja ja by som este nejaku zelenkavu pochopil, pretoze vraj upokojuje. Ale co sa tyka cervenej to rovno jak vo verejnom dome, nie? :-D ale tak ako sa hovori proti gustu ziadny disputat
Odpovedať
@robco_99 nemam nic proti neagresivnym farbam. aj v skole sme mali tu nalakovanu cast stien v jemnom zelenom odtieni, ale co vidim u niektorych ludi, kde maju kriklavo zelene steny, to predsa nemoze ukludnovat. to same o sebe krici ;-) ps: vo verejnom dome som este nebol, ale mozem urobit prieskum :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@macor ale vsetky zeny nie su take, ja tiez volim skor jednoduchost a potom doplnkami doladim. Aj teraz moj prerobeny bytik budem ladit skor tak ze jednoduche farby asi len biela v kombinacii z nejakym drevom a potom doladim farebnymi doplnkami a ked ma omrzi jedna farba mozem zamenit za druhu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
určite jednotnú farbu, ja som skôr za zemité, prírodné...a buď niekde zvýrazniť detail kameňom alebo tapetou. A farebné dať doplnky, napr, vankúše na sedačku alebo záves, vázu a pod.
Odpovedať
Vdaka za milé postrehy,názory,ja chcem.priestor zväčšiť,presvetlit,len počula som,že chladnejšie fsrby zväčšujú priestor,preto som sa chcela prikloniť k sivej.Zltu som chcela len ladit ku kreslu zltemu aleno trhlobu k tehlovemu kreslu,ale kľudne si viem.predstaviť aj biely dizsjn s drevom.ukazem kúsky,čo mi.padli do oka ,len čo z toho ? Zistila som,že retto bude nadcasove stsle a má pekné kúsky len to zmodernizovať treba.Poraďte sku lampu a farbu steny za ňou,chcem tti visiace nad veľkým stolom ako v nacrte.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja by som zvolila podlahu v nejakom svetlejšom odtieni (opticky sa tak zväčší priestor miestností). Do kuchyne by som dala dlažbu a do obývačky drevenú alebo laminátovú podlahu (vo farebne príbuzných odtieňoch). Poprípade všade vinylovú podlahu v dekore dreva. Steny namaľovať neutrálnou farbou (napr. béžová, krémová, prípadne len jednu stenu namaľovať tmavšou ladiacou farbou alebo dať tapetu s jemným vzorom). Celé to oživiť nejakým jedným kusom výrazneho retro prvku (nábytku) a doplnkami.
Odpovedať
@2v1 vdska za tip ,poflshj vhcdm jednitnu a prec dst psgkrty alebo budú pod novou buď drevrnnou slebo kotkovou podlshou ,ten je najteplejší a smotanový korok by zvscdil a sivohnedy zuyulnil,tsk neviem asi radšej prvu nech vyniknú retro stoličky stôl a kreslo fsrebne buď xltr kreslo alebo tehlove a stenu sko za lampou? Či tie väčšie lsmpy dst
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja niektorym ludom je to jedno, tak ako niekto nenavidi biele steny, ini zase o inej farbe ani pocut nechce. Sto ludi sto chuti.. PS: skus, potom daj vediet ci som sa nemylil. Pretoze som len tipol, myslel som ze ked byvaju cervene z vonku ze budu aj zvnutra :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?