Doba prerábky

Vedel by mi niekto povedat, cca koľko času zaberie 1. Spraviť sadrokartonovu priečku ( asi 4x 3m ) v byte s ramom na dvere do izby. 2. Vybúrat jednu celú priečku a jednu polovicu priečky? A následná uprava podlahy, kde bola priečka - doplnenie parkety, prípadne iné jednoduche riešenie. 3.rozobratie starej kuchynskej linky? Chcem si zavolať na to samozrejme ľudí, ktorí sa tomu venujú, ale aby mi tam netrepali blbosti o dobe, za ktorú mi to spravia. Ďakujem za normálne odpovede 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Tak vies, moze to trvat tyzden, moze to trvat mesiac. Zalezi ako velmi ti to ponahla.
Odpovedať
Profilova fotka
svojpomocne dvaja ludia sa viac ako tyzden s tymto motat asi nebudu :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ericka21:

Vedel by mi niekto povedat, cca koľko času zaberi…
@ericka21 do tyzdna o dvoch ludoch to musia dat jak s prstom v nose.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ericka21:

Vedel by mi niekto povedat, cca koľko času zaberi…
@ericka21 za tyzden ako nic. skor sa pripravte na ten neporiadok a upratovanie a umyvanie :-D to je si myslim horsie ako samotna prerabka :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kordo3:

@ericka21 za tyzden ako nic. skor sa pripravte na…
@kordo3 mozem potvrdit, robili sme na jesen tiez podobne upravy. vsetko vyburane, rozmotnovane, to bolo fakt rychlo. no potom to spratat a pripravit vsetko na to, aby sa mohlo dalej pokracovat, to uz musi byt vsak cisto samozrejme, tak z toho som mal nervy 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od backo15:

@kordo3 mozem potvrdit, robili sme na jesen tiez …
@backo15 to je najhoršie podľa mňa, ale zase správní majstri si po sebe aj upracú 😄
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od majkisper:

@backo15 to je najhoršie podľa mňa, ale zase sprá…
@majkisper keď si to robíš svojpomocne, tak moc na výber nemáš 😁 ale tak už som videla aj také inzeráty, že hľadali takto na upratovanie niekoho po stavbe domu alebo po prerábke. riešenie sa nájde na každý problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?