Dizajnový softvér

Zdar, rad by som sa Vas spytal na Vase skusenosti pripadne nazor na dizajnovy softver pre byt/dom/zahradu. Hladam takyto softver pre navrh uprav pri rekonstrukcii vlastneho bytu. Velmi by pomohli funkcionality ako pridavanie nabytku od napr. Slovenskych vyrobcov, alebo inych vyrobcov odkial sa bude kupovat nabytok: Ikea, Decodom ..... . Pridavanie textur samozrjme tiez. Urcite nam to pomoze pri vyzualizacii a podobne. Dakujem.
Odpovedať
@onder Isteho casu som sa o toto tiez zaujimal a po dlshom patrani som nasiel takmer bezkonkurencny software Lumion. Tu je mala ukazka :-) http://www.youtube.com/watch?v=pYHVVt... Ale pokial nie si kamarat s napr. AutoCADom, tak to budes mat tazke. Produkty slov. firiem, ak si najdes v dwg, tak si nabytky alebo cokolvek lahko importujes.
Odpovedať
@onder ...este by som rad upozornil, ze hardverove naroky na PC su pre tento software znacne vysoke, na beznom notebooku to ani len nespustis!
Odpovedať
Zdar, diky za radu. Preto mam laptop s Radeon grafikou co by to malo potiahnut, takze v tomto smere obavy nemam. S AutoCadom som robil dost davno, neviem ze ako rychlo sa do toho dostanem popri praci, ale urcite idem odskusat. Dik za radu.
Odpovedať
@onder Posli ukazku :-)
Odpovedať
Ked sa do toho pustim, urcite poslem. Zatial sa snazim o ziskanie hypoteky a prepis. Az potom rozmery bytu a navrh prerabky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?