Co si myslite o tomto podoryse bytu?

Dobry den, prosim o Vase nazory na tento podorys, pricom vstup do bytu je medzi satnikom a izbou c. 4. Izba c. 1 je spalna, izba c. 2 je pracovna, izba c. 3 je detska a izba c. 4 je obyvacka. Vopred dakujem za nazory.
Odpovedať
cez kupelnu do Izby č.1???inak aj tie rozmery napr. pri izbe č.2 mi nesedia, ta kratka stena ma 9,6m a ta dlhšia5,3m? či zle vidím...určite by som nechcela ísť do spálne cez kupelnu,to by sa zišlo kvalitne prerobiť...
Odpovedať
Mne prechod asi nevadi aj ked je to nieco nove, spalna je u mna fakt len miesto na spanie. Radsej budem mat velku konfortnu kupelku. Izba c. 2 je taky sliz, kratsia stena cca 2m, dlhsia 5,3m preto pracovna. Toto je podoba do akej by sa byt mal prerobit. Povodne je hrozne mala kupelka a ja si potrpim na kupelne, s tym sme sa museli popasovat.
Odpovedať
ja by som 1+2 spojila dokopy. na 2 separatne izby male. mozno by som zrusila satnik a zvacsila kuchynu. to uz je o prioritach, co viacej potrebujede.
Odpovedať
@crystalka Chápem tomu dobre, že do spálne budete chodiť cez kúpeľňu? Pozitívom domu je, že má len jednu centrálnu chodbu, žiadne zbytočné priestory. Ale to usporiadanie je trochu nešikovné, to by trebalo upraviť. Neviem, čo je tá malá miestnosť pri izbe č. 4. Radšej by som vchod do domu posunul nižšie, aby vstup do obývačky nebol hneď pri vchode do domu. Takto by si si všetok bordel, čo nanosíš ty , alebo návšteva do domu, preniesla do obývačky. Treba vytvoriť takú malú "špinavú" zónu pri vchode. Aj tie steny sa veľa lámu. Pripájam také dva návrhy, ktoré mi len tak zrýchla napadli. Nie sú dokonalé, ak by sa ti niktorý z nich pozdával, treba ho ešte dotiahnuť. Jááj, nevšimol som si, že ide o byt. Ja reku že je to návrh domu. Aj tak ten vstup do spálne cez kúpeľňu .... no nie veľmi rozumné riešenie. Niekto sa bude sprchovať a druhý mu bude chodiť cez kúpeľňu..
Odpovedať
@crystalka Ak to má byť rekonštrukcia bytu, treba uviesť, ktoré sú nosné steny a s ktorými samôže hýbať..
Odpovedať
Satnik kvoli kuchyni neobetujem:-). Tie izby by sa dali spojit bezproblemov, ale ja chcem mat v spalni len postel a dve komody, nic ine. Keby sme to spojili, tak by tam boli pocitace, tlaciaren s faxom, kopec papierov... To by mojmu spanku nepridalo, pracovat a spat v jednej miestnosti:-(. Skor ma trapi, ze obyvka je dalej od kuchyne a ci nie je aj trosku mala ta obyvka? Co myslite?? Dakujem
Odpovedať
@crystalka Malá obývačka??? 5x5,3 metrov?? Vieš aké sú v bytoch obývačky? A pracovňu nestratíš - len sa presunie ku kuchyni. Aj šatníik ti zostane, len trochu menší. Ale byt bude tvoj. Názor sme ti dali, aj tipy. Je na tebe, ako to zrealizuješ. Nám to obhajovať nemusíš. Dôležité je, aby to tebe vyhovovalo a bola si spokojná.
Odpovedať
@thodosy Dakujem, ten vchod do obyvky ma ani len nenapadol, ze by mohol byt problem... Ale ked sa nad tym zamyslim..., ale tak hadam sa vyzujeme nez budeme pochodovat po byte. No popremyslam... To v obyvacke je skrina, bude tam kniznica a odkladaci priestor za roll doorami. Tie navrhy su sice pekne, ale to sa moze len tak prehodit zachod cez cely byt??? Netreba respektovat odpad a podobne veci??? Ja viem o tom gulove:-((((
Odpovedať
@thodosy Sak ano, mas pravdu, ja sa snazim obhajovat si to vlastne pred sebou, zrejme nie som o tom uplne presvedcena.
Odpovedať
@crystalka Však práve to. JA som si myslel, že ide o pôdorys domu, nie bytu. V byte nie je ľahké prehodiť WC. Dá sa posunúť kúsok, možno 1-2 metre. Preto tie moje návrhy nie sú úplne vhodné pre byt. Dá sa z nich vychádzať, ale to WC treba vyriešiť inak. Všetko záleží od tých nosných stien. Tie si musíš zistiť prvé. S tými sa nemôže hýbať. Priečky môžeš búrať, presúvať či budovať.
Odpovedať
pokiaľ ti nevadí chodiť cez kupelnu ok...ale časom ti može,moj nazor je tiež taký,že spojiť tie dve izby a do kuta si daj stol ako pracovnu a prípadne oddeľ sadrokartonovou priečkou, a zaroven vojdeš vlastne hned do spalne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?