Čo by to mohlo byť?

Ahojte kamaráti, Toto sa udialo momentálne susedov pod nami,co by to mohlo byť? Respektíve odkiaľ? Hore máme všetko suché, samozrejme ževraj to môže byť kanalizácia ale naša "skvelá" suseda si myslí že to máme od práčky.. samozrejme neprala som prvý krát. Pani suseda mi už ide celkom hore krkom obvinuje nás z toho že to tečie a mame jej to spraviť na naše náklady.
Odpovedať
Stena
Odpovedať
Profilova fotka
@owlpav a u vas je podlaha sucha?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme raz mali takýto problém.Suseda hore pri plafóne mokré.My sucho.Zavolala nakoniec na bytové družstvo.Oni prišli.Zistili že to ešte o ďalšieho suseda nad nami ale cez šachtu tečie až k susede pod nami.Zavolajte na bytové družstvo alebo správcovi domu nech zistí odkiaľ to tečie
Odpovedať
Profilova fotka
@owlpav skus sa na to pozriet aj z jej pohladu... byvate nad nou..tak koho ma obvinovat?susedov pod nou? hlavne to treba riesit so spravcom, je to to pri obvodovej stene? je tam aj iny byt? takto tazko radit bez informacii
Odpovedať
Profilova fotka
@owlpav skus si aspon na 5 sekund predstavit, ze ty si suseda a mas mokry strop. Co by si asi tak robila? Cucala by si doma, ze vsak je to vlastne OK len aby si nemusela "obvinovat" inych susedov? Podla toho akym odpornym a nenavistnym tonom si napisala svoj prispevok som 100% presvedcena, ze nie. Obratte sa na spravcu a hladajte riesenie. Nejake urcite existuje. Podla tvojho albumu tipujem, ze prerabate a byvate tam chvilku. Ano, moze ist vlkost od ineho suseda. Ale tak isto moze ist aj od vas - a to aj v pripade, ze ty mas vsetko suche! Staci nieco zle utesnene v stupacke alebo hoci aj zle spraveny silikon okolo vane. Ak k problemu uz dlhsie pristupujes stylom "ja nikomu nic platit nebudem" a "suseda mi pije krv" bez toho, aby si vobec hladala podstatu problemu, tak mi je tvojej susedky normalne luto.--
Odpovedať
Taketo veci rieste cez spravcu domu,bytovve druzstvo. Zistia,kde je problem a podla toho sa bude riesit oprava.
Odpovedať
@maslenka47 Ty sa vieš tiež obuť do človeka, ani teba by som nechcel mať za susedku :-D
Odpovedať
Na toto je spravca bytoveho domu najlepsi, pretoze on bude zistovat, kde je problem, nemusis ty nejako riesit tieto susedske spory, oni najdu problem a potom sa zacne riesit ;-)
Odpovedať
No slečna alebo pani @maslenka47 Za prvé, ako vy píšete vás príspevok má uisťuje že tiež patríte asi medzi obľúbených susedov :-D ale fajn,toto vám neberiem toto si musí zaslúžiť každý sám. Za ďalšie tej pani ešte pred prerabkou mokvala stena ktorá tam je,resp.kanalizacia,otravuje nás s tým len ona aby sme si to prišli opraviť a logicky keďže to je na spoločnej nosnej stene bytovky zavolal sa na to vodár zo spravcovstva. Uvidíme ako to pôjde ďalej. Bývame tu druhý mesiac , včera som púšťala práčku samozrejme stena bola úplne suchá. Takže kladiem si otázku odkiaľ sa mohla voda zobrať? Od nas? Je pravdepodobne puknuta kanalizacia pripade iné. Tak budte aj vy láskavá a skuste komunikovať ináč a aj vás budú mať ľudia v bytovke radšej. Lebo my ochotu to napraviť máme. Každému ďakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@owlpav byť tebou by som sa jednoznačne skúsil kontaktovať na správcu a s ním by som to riešil. Problém môže byť hocikde, no treba na to prísť. Je pravda, že suseda vás hneď nemusela obviňovať, že je to len kvôli vám ale tak ona sa tiež chce obhajovať a keď bývate nad ňou, tak k inému nemohla ísť. Tam by už vôbec nepochodila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naco sa tu vadit o tom, kto ako svoj prispevok napise. Pravda je v jednom aj v druhom, no na co po sebe stekat? @owlpav, veru tak pockajte si co zistia. Je to predsa len v ich kompetencii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tieto zabomysie vojny ma vedia dnes este stale prekvapit, rieste podstatu nie to ako kto co a vyjadruje, akym tonom a neviem co, mohlo sa stat, ze ty mas sucho a ona mokro, mozno niekde v stene bude problem, alebo dokonca u susedov, no ako tu zaznelo najlepsie zavolat niekoho kompetentneho, co vie kde co ako ide a najskor bude vediet zistit problem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nemate nejakeho domoveho spravcu? Nech sa obrati nanho a on nech uz riesi nejakych majstrov alebo sa ide na to aspon pozriet. Mozno to nemusi ist ani od vas alebo praskla nejaka trubka v stene
Odpovedať
Môže to tiecť z 100+1 miest. Voda si vždy nájde cestu a spravidla tečie od vrchu dole. Hľadaj zdroj. Možno ti tečie aj radiátorový ventil. Ešte ti ostáva 100 možností.
Odpovedať
No, milí strechači,sranda je to, že ona to všetko pripisovala našej práčke pustila som ešte raz práčku pred nou najprv na 20minut potom na hodinu a pol. Nič žiaden fľak,ani vlhko na stene,som zúfalá. Myslim že to bude niečo iné.
Odpovedať
neprsalo ked sa objavili flaky ? Obvodovy oplast je zvecsa z porobetonu ktory na obvodovych stenach z vonku zvykne popraskat a cez tako vzniknute skary moze zatekat aj do interieru.
Odpovedať
Zazili sme nieco podobne, u nas sucho, u susedov pod nami mokro. Nevedeli nic najst, nastastie sme prave prerabali byt (zacalo to este pred prerabkou), musela sa sekat dlazka a nakoniec chyba bola v trubkach od kurenia- katastrofalne neodborne prevedene-- v 10 rocnom dome...). Kebyze sa to stane par tyzdnov neskor a my uz by sme mali hotovo aj s polozenou dlazkou a vstavanymi skrinami tak si to mozem rovno hodit... Inak tiez nas obvinovali ze sme to museli sposobit my, nedali si vysvetlit ze sme este prerabku nezacali. Drzim palce nech je to len nejaka "blbost"
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 no to je dosť možné, to sa môže stať, preto je dobré ísť až k trubkám a všetko to dobre prezrieť, lebo tieto problémy, to nie je sranda a sú to potom aj zbytočné výdavky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?