Centrálny vysávač do panelákového bytu

Ahojte, budem veľmi rada ak sa so mnou podelíte o skúsenosti s centrálnym vysávačom v byte. Zvažujeme totiž jeho kúpu ale nie sú mi jasné niektoré veci. Napr. určite poznáte, že panelákové steny sú tenké, tak ako tam dostaneme zasekať potrubie, kde umiestniť jednotku a kde "vonkajší výfuk vzduchu". Zaujíma ma všetko ohľadom zavedenia centrálneho vysávača. Ďakujem vám veľmi pekne za cenné rady.
Odpovedať
@tamia a kde das centralnu jednotku, teda motor a filtre? Ci sa nazdavas, ze centralny vysavac len vysava a vsetok bordel vyfukuje do volnej prirody? Kup si poriadny bezsnurovy vysavac. Centralny si das spravit, ked postavis dom
Odpovedať
Su aj CVS do bytov, ktore mozu byt v skrinke v kuchyni a aj bez vyfuku von. Ale je to zbytocne v nasich podmienkach. A navyse v panelaku urcite tie rozvody nikde nedas. Kup si radsej kvalitny klasicky vysavac (Miele) a mas po probleme.
Odpovedať
Profilova fotka
S potrubím sú v paneláku naozaj problémy. Keď však treba CVS napr. v prípade silných alergikov a pod. dá sa to riešiť. V prvom rade treba však pôdorys bytu.
Odpovedať
@tamia a nejakú foto? pôdorys? To by bolo oveľa jednoduchšie poradiť :)
Odpovedať
@tamia ahoj :-) My byvame v byte a centralny vysavac mame porieseny iba tak, ze centralnu jednotku mame umiestnenu na chodbe v skrini a k nej mame 7m hadicu ktorou povysavame cely byt. Vysavac je odhlucneny, takze k susedom nie je ani pocut, ked vysavame :-) Blizsie info ti kludne poskytnem bud tu alebo cez IP, pytaj sa, co ta zaujima 8-)
Odpovedať
Ahojte, prikladám pôdorys bytu. Budem vďačná za všetky dobré rady.
Odpovedať
@tamia doteraz som nemal moc casu, za co sa ti ospravedlnujem ale idem ti napisat blizsie info do IP, co si sa ma pytala 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?