Celkové dispozičné riešenie bytu

Zdravým všetkých.Pred 2 dňami sme kúpili byt a chcel by som mať jasné pred tým , ako začnem na niečom pracovať , ako zmeniť dispozičné riešenie tohto bytu. Veľmi by som uvítal Váš názor a Vaše nápady , prípadne skúsenosti s týmto typom bytu.Zatiaľ ma nič konkrétne nenapadá , prezrel som veľké množstvá fotografií , ktoré by ma inšpirovali v jednotlivých izbách, ale strácam už predstavu pri tom množstve :-p .Ďakujem vopred všetkým , ktorí si nájdu čas.
Odpovedať
@neop na doplnenie nosné steny sú medzi kuchyňou a izbou (detská č.1 ) 8,3 m2 a medzi izbou 12 m2 ( spálňa) a izbou (obývačkou) 22,6 m2. Máme jedno dieťa ....takže tie 2 malé detské izby sú na nič malé (chcel by som stenu búrať ).
Odpovedať
mne by sa to pacilo tak, ze zburat priecku medzi tymi malymi izbami 8,3 m , tam urobit kuchynu a prepojit s tou najvacsou izbou, z nej by bola samozrejme obyvacka, tam kde je kuchyna urobit bud detsku izbu, alebo spalnu. Kupelka a WC su OK. Je to samozrejme drahsi variant, lebo musis tahat rozvody z povodnej kuchyne.
Odpovedať
ďakujem za návrh....po zhodnotení by ale tým pádom pôvodná kuchyňa bola nevyhovujúca ako detská izba prípadne spálňa vzhľadom na priestor , pretože jej rozmery sú 2850 x 3475 (š x d) mame 6 r. dieťa a to by bolo malé a pre spalnu taktiež
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?