Byvanie v BA na Vajnorskej

Ahojte, viete mi povedat ako sa byva na Vajnorskej? Jedna sa o tehlovy byt v neprerobenej bytovke, okna na spalni a obyvacke su orientovane do cesty, kade chodia auta aj elektricky. Kuchyna a balkonik na chodbe su orientovane do dvora, ale dvor tiez nie je velmi udrziavany. Byt sa mi paci, len nepoznam tu lokalitu, najma co sa tyka obyvateľstva a vzduchu. Mne sa zda, ze Nove mesto v okoli Trnavskeho myta az po Novu dobu je bez zelene. Ak ste tam byvali/byvate, dajte mi prosim infosky 😊 dakujem
Odpovedať
V dvoroch je dost zelene, tie byty maju atmosferu,dobra lokalita,takze hluk je dan za centrum mesta. Ked su kvakitne okna hluk nieje silny v byte. E .as to tam same oochody fanusikov hokeja, futbalu,centrum prostitutok.
Odpovedať
@petrana6 aké ešte infošky by si chcela? všetko si popísala, - bez zelene - ale zase máš kuchajdu, - električky počuť stále okrem nočnej pauzy od polnoci do 5 - ale zase všade blízko a rýchlo, - obyvateľstvo by som neriešila v celom okolí ale len bezprostredných susedov - no zase na vajnorskej sú/boli šľapky a feťáci (šľapky sú už na nete takže v okolí už toľko kondómov nevidno a feťáci pomaly prechádzajú do rače/vrakune), - parking ti netreba riešiť? lebo to je bohovské najmä v okolí NTC a keď dobudujú slovan tam ešte lepšie bude (irónia)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?