Architektonický návrh verzus vizualizácia

potrebovala by som poradiť, čo by bolo viac vhodné, resp. postačujúce. Idem prerábať 3 i. byt - kompletne. Dispozičné riešenie by malo zostať rovnaké - problém je v tom, že by som potrebovala poradiť ako by sa mala upraviť kuchyna - je dost nestandardna, uzka, L.koveho tvaru bez moznosti sedenia v nej - chcela by som spravit nejakym sposobm v obyvacke jedalensky kut a kupelna, stacila by na to vizualizacia?
Odpovedať
Vizualizácia je vlastne 3D zobrazenie niečoho, čo bolo predtým navrhnuté alebo naprojektované. Najlepšie by bolo sa spojiť sa s odborníkom, ktorý ti poradí čo ako skombinovať v tvojom konkrétnom prípade. Rovnako ti pomôže utriasť a zreálniť tvoje predstavy a prerábke a dispozičnom usporiadaní bytu. A na záver ti môže urobiť vizualizácie, aby si videla ako to asi celé bude vyzerať.
Odpovedať
@sveto_18 cize najlepsie by bolo najst nejakeho architekta, ktory by mi dal viecere moznosti vzhladu danej miestnosti? robi to iba architekt, alebo vie v tom poradit aj niekto iny?
Odpovedať
asi ano, ale zalezi na tebe ci mas jasnu predstavu co chces a vies aj ci je ta predstava realizovatelna za prijatelnych financnych podmienok. Poradit ti moze hocikto kto si uz byt prerobil (a jeho prerabka sa ti paci) viacmenej svojpomocne a teda vie co ktora vec obnasa. Asi najlepsie je v 1.kole sa pozriet na byty svojich znamych a rodiny a skonzultovat to s nimi a pripadne potom ist za architektom alebo projektantom. Vsetko je to samozrejme vela hodin zistovania a hladania na nete - musi ta to bavit, inak to clovek sam dobre urcite neporiesi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?