Ako zrekonstruovat podlahu v obyvanom byte?

Ahojte, ako sa riesi, ked chcem vymenit podlahu v obyvanom byte? Co s nabytkami? Robi sa to postupne? Napr. ze najprv sa vyprazdnia dve izby, vsetko z nich sa presunie do inych izieb, zatialco sa vymeni podlaha. A potom zasa naopak, sa vsetko premiestni do tych prerobenych izieb a potom sa urobi zvysok? Alebo ako na to? Dakujem
Odpovedať
Tak
Odpovedať
Ak nemáš kde všetko odsťahovať tak iba izba po izbe
Odpovedať
Jedine tak, ono tazko sa nieco robi, ked byt je obyvany, to aj ked rekonstrukciu kamarat takto robil, ze tam byvali to bolo na nervy. Ale nemas ako inak, len to presuvat a postupne robit.
Odpovedať
@thekacicaa presne ako si to napisal
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa budú izby robiť postupne po jednej, nie je potom problém zladiť rovnakú výšku podlahy pri nivelácii po častiach? vedia trafiť rovnakú výšku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Tiež by ma to zaujímalo. Ako laik by som povedal, že dať nábytok jednej izby, druhú vyhádzať pozrieť koľko treba nivelačky, potom to isté naopak a potom to spraviť po izbách. Ak nie je kam inam dať haldy nábytku samozrejme. Vie mi niekto povedať, aké úskalia by mal tento postup?
Odpovedať
@bronn1982 ak mas prahy tak ziadne, ak nevyjde vyska tak dorovna prah Ja mam v celku detsku obyvak a chodbu, zdalo sa mi to vtedy ako dobry napad pti prazdnom byte. Dufam ze dlho vydrzi
Odpovedať
v starom byte sme to robili takto, ze sa len premiestnil nabytok, lebo nebolo inej moznosti, to sme aj pred bytom mali toho haldu aj na medziposchodi, takze u nas bolo prioritou, aby sa to rychlo spravilo, nech sa vsetko moze nastahovat naspat.
Odpovedať
Tak tam nemas inych moznosti, ak potrebujes v byte nadalej aj byvat. Len robit vsetky miestnosti proste postupne
Odpovedať
Profilova fotka
@bronn1982 Ja by som to robil takto: najprv by som krizovym laserom zmapoval vysky v izbach. na viacerych miestach. Z takto vytvorenej "mapy" by som zvolil najvyssi bod a k tomu prispobil vysky podlah v jednotlivych izbach (resp. korekcia k vstupnym dveram). Potom sa da rekonstrukcia robit postupne. Miestnost po miestnosti a prenasat nabytok. Pracne ale da sa..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?