Ako prerobiť tehlový byt

Hľadám rady, ako by ste prerobili tento tehlový trojizbový byt. Rozloha je 68m2 spolu s balkonom. Do kúpelne sa vchádza z kuchyne, čo sa nám zdá veľmi nepraktické. Je tam ale háčik, je tam komín komín. Máte niekto skúsenosť s niečím podobným?
Odpovedať
rýchlo, lacno, efektívne :-)
Odpovedať
Skôr som mala na mysli niečo konkrétne, ako poriešiť ten komín, keď chceme, aby sa nám do kúpeľne zmestila rohová vaňa. Radi by sme spojili WC a kúpelňu do jednej miestnosti. Možno sa nájde niekto, kto prerábal byt podobného typu...
Odpovedať
@maria1122 Preboha ľudia, už nebláznite s tými rohovými vaňami. A v malých bytoch!! Beztak je tá kúpeľňa malá, načo ju ešte prepchávať rohovou vaňou. Komíny asi neodstrániš, tak sa musíš prispôsobiť. Bude naozaj najlepším riešením spojiť kúpeľňu s WC. Ja by som umiestnil WC tam za tie komíny, aby som pri posede okno naľavo, pri hlave. Samozrejme za predpokladu, že je možné odpadové potrubie dotianuť na druhú stranu kúpeľne. Potom by sa oproti WC zmestila klasická podlhovastá vaňa a umývadlo dať na druhú stranu komínov. Ak chceš presnejší návrh, treba uviesť aj rozmery miestností a umiestnenie prívodu vody a odtoky (kanalizáciu).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?