Ako dlho trvá prestavba trojizbového bytu?

Dobry den. Mam jednu otazocku. Nevie niekto ako dlho trva prestavba 3 izboveho bytu??? Teda jeho kompletna uprava??? Myslim nove jadro buranie nejakych stien a tak. V podstate upravit byt ze ostane ako holobyt??? Mam na mysli vymurovanie jadra, stierky, vyrovnanie podlah znizenie stropu, zbytok si viem urobit aj svojpomocne len mame male dieta tak by som chcrl vediet asi cca cas trvania takejto prestavby. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa záleží od partie majstrov, na akých natrafíš. Čo jedni zvládnu za 2 týždne, iným môže trvať 2 mesiace.
Odpovedať
@bonebiker a co chces robit svojpomocne? ved ti vsetko urobia? :-) realne to vidim na 2mesiace minimalne, treba dodrzat aj urcite casove odstupy.
Odpovedať
@barracuda32 no uz patram po firmach aki napr prestavbyt a tak dalej....
Odpovedať
@eeffka svojpomocne s kamaratmi s pivkom v ruke rozobrat stare jadro, vybrat staru podlahu a obkladacky a potom uz ked urobi firma svoju pracu tak pokladku obkladaciek novej podlahy do celeho bytu, vymalovanie a poskladanie nabytku :)
Odpovedať
Este by som bol rad keby som sa v mestil do cca 15 tis € nabytok do celeho nytu okrem kupelne ma vynde na cca 3000 bez spotrebicov a to mam overene z jednej stranky
Odpovedať
my sme prerabali asi 6 mesiacov, ale sme sa nikam neponahlali, mavali sme aj dlhsie prestavky pocas prerabky.. byvat sme mali kde, takze nebolo kam sa ponahlat... no vidim to tak na 1-2 mesiace... skor 2...
Odpovedať
@magic08 a cenovo??? Cca??? Ak smien vediet??
Odpovedať
My momentalne takisto prerabame trojizbovy byt a vobec to neide tak rychlo, ako by sme si predstavovali a to si nerobime nic sami. Vsetko vsak, ako tu uz bolo povedane, zavisi od majstrov. Myslim, ze 15 tisic je suma, do ktorej sa vojdete, ale stale je treba pocitat s investiciami, ktore vas prekvapia...nam napr. isli robit stierky, tak sme podavali dole radiatory a majster nam povedal, ze by bolo idealne kupit uz nove radiatory, pretoze tie maju zly system napajania, tak by s tym boli problemy a tak dalej... jasne, tieto veci sa daju predvidat, ale pokial clovek preraba prvy krat v zivote a este k tomu byt, ktory sme este len teraz kupili a nepozname vsetky jeho skryte vady, tak s tym jednoducho treba ratat...
Odpovedať
ahoj,my sme sa na 6 tyzdnov vystahovali z bytu a komplet nam to chwlani prerobili.Neviem si predstavit,ze by som v tom bunkri vtedy fungovala.
Odpovedať
No dakujem este raz snad za tie 2 mesiace sa to urobi. Uvidine no...
Odpovedať
Profilova fotka
Nám takáto rekonštrukcia trvá 4-6 týždňov. Pokiaľ je možnosť, určite odporúčam sa odsťahovať, vtedy idú práce oveľa rýchlejšie. Na rekonštrukcie v bytovkách sme špecialisti, zodpoviem akékoľvek otázky ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovedať
@ares007 dobre to znie a boli tam 12 hodin denne??? A na kolko vas to vsetko vyslo velmi by mi pomohla suma nemusi byt presna ak nechcete udavat tak aspon cca... mozem pocitat z 10 000€ ci treba ovela viac???
Odpovedať
@bonebiker napis mi presne co chces prerabat .... my sme teraz prerabali 3-izb. byt, tak ti dam cca sumu
Odpovedať
ako píšu hore viacerí, 4-6 týždňov, podľa náročnosti ale ak je 10000,00 strop, tak to je iba štandard cca za tri týždne...iná vec je koľko a ako dovolí robiť spoločenstvo, napr. BD dáva stavebné povolenie iba na 30 dní, pričom hlučné práce cez týždeň od 8:30-17:00,v sobotu od 9:00-14:00, takže stíhať to chce dobrý harmonogram a partiu. Neviem ešte, či som zle pochopil ale chcieť od firmy aby pripravila podklad pod obklady a podlahy a vy si to akože dokončíte svojpomocne je strašná naivita, NIKTO nepripraví podklad poctivo pre druhého ak to nerobí komplet.
Odpovedať
Tak ja si myslim ze podlahu urobia tak ako maju a byde vyrovnana... nieson nejaky antitalent a staci mi zobrat vodovahu do ruky polozit na zem na viacerych miestach a viem na com som...
Odpovedať
Kompletne som prerabal 2i byt (vratane elektriky, kurenia, plyn, voda) nieco svojpomocne nieco firma; predpokladal som ze to za 2 tyzdne zvladneme a zmestim sa do 5k eur; Nakoniec to cele trvalo rok a pol a stalo ma to 18k eur. Nepotreboval som tam byvat a bol som zvycajne cele tyzdne sluzobne v zahranici. Pokial Vam to bude robit firma tych 4-6 tyzdnov je realnych ale byvat tam pocas rekonstrukcie bude obtiazne.
Odpovedať
Profilova fotka
@ares007 nie si nahodiu sam ta "firma" ? V den ked sa zaregistrujes hned take super teferencie... :-D . Podla mna iba nahanas robotu. Sorry ak to nie je tak ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?