Aké farby stien do obývačky a spálne?

Profilova fotka
Ahojte , som tu nová. Kúpili sme s priateľom byt na konci septembra si ideme pre kluce a v októbri sa ideme trosku realizovat. Byt je krasny velky jedine čo chceme v ňom prerábať sú maľby a obklad a dlažba vo WC a kupeľni. Nie su podla mojho gusta :) A mám dilemu ako namalovat spalnu a obyvačku. Takze moja predstava OBÝVAČKY: pôvodne som chcela vsetky steny zelene taka pekna zlto zelena a k tomu modor-sivú sedacku a tmavy (tmavo hnedá ) nabytok. Teraz rozmyslam ze jednu stenu zelenu a tri pieskove a pieskovu sedacku.... Neviem vobec...dole som pridala obrazky sedacky a obyvacej steny A SPÁLŇA: povodne som jednu stenu chcela tmavofialovu a ostatne svetlo fialove...teraz rozmyslam na jednu stenu fialova a ostatne pieskove..neviem sa rozhodnut...doek som pridala postel, skrinu a komodu,... Ďakujem za vsetky rady
Odpovedať
vsetky steny biele... max na stenu za telkou dat nejaku tapetu, ale kedze budete mat velky dominantny nabytok tak by som to tiez neriesil.... spalna detto, max. nejaku jemnu tapetu za postel
Odpovedať
Profilova fotka
@babyfrog souhlasím s výše uvedeným. Bílou. Nábytek je dost tmavý a ještě chcete všechny stěny nějak pomalovat? Zelenou, fialovou-fakt nee. Volila bych fakt tu bílou, max. na nějakou stěnu (ne všude) jemnou krémovou. Dopňky si pak řeště klidně zelené nebo fialové, ale na zdi néééé. Ten nábytek z Ikei je ten černo-hnědý, že? Z toho máme šatnu a už bych to domů nechtěla ani náhodou-strašně tmavé a je na tom vše vidět, každé smítko prachu. A ta černohnědá je opravdu hooodně tmavá, tak na stěny bílou, bílou, bílou.
Odpovedať
Profilova fotka
určite by som steny namaľovala v svetlej farbe, aby to trošku oživilo a presvetlilo miestnosť,tmavá pôsobí sama o sebe dosť smutno, ale farbu si musíš vybrať sama aby si sa v byte cítila príjemne ;-) držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som volila neutralne farby, ozivit sa da predsa interier aj doplnkami a dekoraciami (vankuse, zavesy, prehoz, atd.). Prilis kriklave farby by boli pre mna rusive a naozaj neutralna farba + nejaka jemna tapeta by mohla zladit interier (neviem, ci vidno na obrazkoch, ktore som pridala). Niekedy staci dat aj kremovu farbu alebo jemne zltu a nad sedacku velke zrkadlo v nejakom zaujimavom rame a potom ta farba stien pojde do uzadia. Mozno by sadol i kamenny obklad do obyvacky... Do spalne skor studene farby (u mna jemne modra alebo siva, pripadne s ornamentalnou tapetou), do obyvacky skor teple (mne sa paci hneda, kremova, atd.) Ale kazdy mame iny vkus... Inac, postel z tejto tmavej kolekcie mam a clovek iba utiera prach... :-( drzime palce. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?