Aká je cena za kompletnú rekonštrukciu 3 izbového bytu

Ahojte, kolko moze stat rekonstrukcia 3i - bytu 82m2 pozastavajuca z : Kupelna : - jadro je panelove (ziaden umakart), staci oblozit + nejake 'niky' dorobit / domurovat, vymena vane za sprchovaci kut s hlbokou vanou 120x90, nove baterie, nove umyvadlo, skrinky, sadrokartonovy podlhad + bodovky, 2 nove zasuvky cize nova elektrika, nejake skrinky WC : - vymena wc, oblozenie, domurovanie stupackovej steny za wc (je to nejaky plech momentalne Chodba : - Vytrhanie dlazieb, vymena za plavacku, sadrokartonovy podhlad, nova elektrika - vyfrezovat staru a natiahnut cez SDK novu Obyvacka : - nove elektricke zasuvky, LAN zasuvky, laminatka ostava bez zmeny Kuchyna : - vythrat linoleum, pripojka + istic na elektricku zasuvku uz je hotova ale je to hlinik, cize kompletna vymena elektriky + palavajuca podlaha do kuchyne, kuchynska linka ostava (iba sa lacno zrenovuje), SDK podhlad + bodovky, 5 novych zasuviek + LAN zasuvka Spalna : - nova elektrika, 2 nove zasuvky, drevene parkety ostavaju Spalna : - nova elektrika, 4 nove zasuvky 2x LAN zasuvka, SDK podhlad, podlaha ostava. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- V podstate sa bude renovovat cely byt az na vymenu kuchyne a podlah okrem chodby, elektrika + SDK Dakujem za odhad, pripadne za privatnu spravu od majstra / firmy. Jakub.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ... takže ak idete robiť aj steny týmže tam pôjde Sieťka a stierka ktorých tam odhadom bude tých 220m2 a 85m2 SDK stropov ak to nechcete tmeliť ale sietkovať a stierkovať plus podlahy dlažby obklady rátam len materiál bez podlahy obkladu a dlažby kedže ten neviem aký bude použitý môže sa pohybovať v cene od 5euro/m2až po sumu 35euro/m2 záleží od vášho vkusu .... rátajte len sadrokarton materiál cca 85m2 je okolo 600 euro a 800 euro práca cca ... potom sietky a stierky na 300 m2 paleta lepidla cca50ks po 5e/kus 250euro plus sieťka 6balou po 32e/ks je 200 to je 450 euro materiál . 300m2 práca 930euro a podobne je to aj pri stierkovaní tam by išlo viac ks kedže sa robia stierky na 2x skrz krajší efekt po pucovke ....plus pucovka ( stierka) 300x3,1 = 930 plus materiál 300 euro už teraz to robí okolo 4500 a plus sprchový kút a tak plus položenie podláh obkladu a dlažby len práca cca 500euro plus kúpa môže byť individuálna skrz ceny rozličného materiálu ....... a este si zoberte cenu Elektrikára materiál plus robota tých 800 euro rátajte ale toto je skôr na obhliadku kedže ide o rozsiahlu rekonštrukciu .... Ale tých 7500 euro rátajte ... V prípade záujmu o nacenenie pošlite správu kde sa nachádza daná nehnutelnosť .takto sa to velmi tažko vraví mnoho ludí by chcelo vedieť cenu ale bez obhliadky to môže byť ozaj odhad z brucha a 30 majstrov vám povie rozdielne ceny ..... pred tým ako sa aj pre niekoho rozhodnete si najprv pozrite ako to vyzerá u druhých ...... mnoho ludí ma tak urobené nové stierky že je to na zaplakanie a ked človek platí za kvalitu práce a plánuje to robiť len raz si musí byť istý že mu to nepokazia to je vidno vela krát už pri obhliadke či používajú diletačné lišty stierka nikdy neni tak pekná kým to neni pred nou osietkované ......potom už nikdy pri vrtani nebude po diere bordel a ani to nepopraská a čo je hlavné dajú sa použiť aj lišty s Nosom čo je na stierku neodcenitelné kedže je krásny roh ktorý sa tak lahko nepoškodí ....... ako vravím videl som už kade čo a poviem pokial to nerobí ozaj človek ktorý sa do toho vyzná to vie pekne sfušovať darmo že ho za prácu nevyplatíte ale narobi škodu materiálu a hlavne času !!.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Vela spravi material, termin odovzdania a tak isto kolko ludi to bude robit. Ked som prerabal prvy byt. robili sme si skoro vsetko my a tie odbornne prace sme sidali robit. Ide aj o to, ci mate na nieco take cas a ci si viete nejake veci spravit. V kazdom pripade je to usetrenie penazi ktore sa daju pouzit inde.
Odpovedať
Profilova fotka
Kolko moze stat je jedna vec. Kolko mas na to vyhradenych penazi je vec druha :-) ale vsetko to zavisi od materialov, od znacky aj sanity, aj podlahy ake. A vsetky taketo veci, tie ceny podla mna rozne ale ratal by som okolo tych 10000, ale tak vsetko zalezi aj od majstrov kolko si vezmu, ci si nieco spravis aj svojpomocne alebo vobec nic aj kolko casu mas na to, ci budes majstrov nahanat alebo nie, ak ano tak vacsinou si aj popytaju viac, vsetobecne ale takto no :-)
Odpovedať
Dobrý deň odkiaľ ste?Môžeme sa dohodnúť na obhliadke a nacenenni?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?