Aká by mala byť cena za murárske práce v byte?

Ahojte, mám malú otázočku, prerábame byt a práve nám povedal murár cenu za nahodenie nových omietok v celom byte (4-izbový, 75m2) a za obklad a dlažbu v kúpelni a WC spolu s nahodením sanity (asi 6 m2 spolu). Všetko bez materiálu, čiže len robota? Viete mi povedať koľko ste platili za takéto roboty? Neviem či si pýta veľa alebo tak akurát. Ďakujem.
Odpovedať
Mala by si uviesť výmeru stien nie zastavanú plochu. A tiež treba uviesť aké omietky, lebo sú jednovrstvové dvojvrstvové, strojové a druh a od toho sa odvíja cena práce.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lucica A aku cenu vam to povedal murar? Este sa chcem opytat, odkial pochadzas? My ideme robit to iste a tiez by ma pre porovnanie zaujimalo, kolko to stoji. Ja som este s murarom nerozpravala o cene, kedze sme este v zahranici, no planujeme prist do konca roka. Dakujem. ;-)
Odpovedať
lucica,nenapísala si koľko Vám povedal ten murár.Ja som z TR a pred mesiacom sme platili za všetko 50tisíc sk-dvaja murári spolu, robili nám tieto práce-zlikvidovali staré jadro, komplet nové, extra kúpelňa, WC, v kúpelni presvetľovali stenu sklobetónom,nahodenie sanity, zamurovanie pôvodných obývačkových dverí, vymurovanie nových, búranie bývalého kumbálu, sadrokartónový podhľad v chodbe-komplet, stierkovanie chodby a kuchyne.Cca 20m2.Cena je bez materiálu pre obidvoch robotníkov dokopy.Prácu mali veľmi peknú, sme spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?