Zrubová chata od WOODSK - skúsenosti

Dobry den, rada by som sa popytala, ake mate skusenosti s firmou WOODSK (https://woodsk.eu/content/4-kontakt). Ci ma niekto zrubovu chatu od nich, ako vysiel rozpocet a ci ste spokojni s ich pracou. Dakujem.
Odpovedať
1
2
8
Mňa by to tiež zaujímalo?
Odpovedať
@zdenka1608 Pozerám, že tvoj príspevok je staršieho dáta. Získala si nejaké skúsenosti s WOODSK? Tiež sa mi páči jeden domček od nich, tak hľadám referencie.
Odpovedať
nie, nik sa tu neozval
Odpovedať
Profilova fotka
My sme objednali zahradny domček, zaplatili zálohu, prešlo už asi 7 týždňov, nikto nedvíha telefon, nikto sa neozýva a nemáme ani domček....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@barborabarca Mila pani, alebo ako Vás mám nazvať, píšem touto oficiálnou cestou keďže sme dostali podnety od zákazníkov ktorý neveria ani nechápu že nejaký anonymný účet nám chce pokaziť meno Nikoho sme nikdy neoklamali ani neklameme. To ze meškali nejaké záhradné domčeky k tomu je jasne stanovisko o ktorom sa nehanbíme hovoriť : naša výroba v Litve ma dlhodobé problémy s výrobou domčekov keďže odber je každý rok väčší a väčší a s tým sa nerátalo. Našli sme nového dodávateľa z Estónska ktorý stíha pokrývať naše kapacity lenže prechod zo starého dodávateľa na nového je trosku zdĺhavý proces keďže väčšinu objednávok mame v Litve. Po dodaní pôjde spolupráca s novým dodávateľom ako po masle. O nedostupnosti môžem Vám osobne povedať ze bol technický problém ale na stránke sú ďalšie 2 čísla na ktoré sa dá dovolať, samozrejme ak nie sme v teréne. Milión hovorov vybaviť starých a nových zákazníkov a popri tom niečo spraviť keďže v teréne sú všetci je trosku problém. Na nedostupnosť hovorov staví napísať mail. Spoločnosť do krachu nejde. Vznikli síce nejaké pochybenia z našej strany to si úprimne prizname (tiež sme nečakali takú silnú sezónu) a nepochopením v tomto návale práce medzi vedením firmy vznikli k nie moc priaznivým situáciám. Firma momentálne prosperuje hlavne vďaka pozitívnym recenziam a referenciam takte takéto niečo pokladáme za diskreditaciu a poškodzovanie mena spoločnosti. Zamestnanci 3 akonáhle dostali výplatu už neprišli. Po nich ostávali aj tak nedokončené resp zle spravené veci co je nakoniec výhoda Ak niekto eviduje voči nám nejaký dlh určite ho vybavíme tak ako vždy a všetko. Prajem krásny zvyšok dna
Odpovedať
Profilova fotka
viditelne niekto nejaky dlh eviduje :) https://www.finstat.sk/50548115/dlhy_...
Odpovedať
@majkoj áno, o tom vieme. To sme písali teraz že došlo k nepochopeniu vedenia spoločnosti. Dlhý sú už zaplatené a v krátkej dobe zmiznú z finstatu. :) Úprimne, 3 vedúci firmy sú rozlezeni po celom SR tak niekedy nestíhame komunikovať medzi sebou. Bohužiaľ stalo sa.k predideniu takýchto pre nás veľmi nepríjemných situácii sne už prijali opatrenia
Odpovedať
od januara do augusta riesite ineho dodavatela?to zakaznika nema co zaujimat. ci estonsko ci litva. co ste tu popisali je cisty alibizmus a ziadne prepacte, je nam luto.ospravedlnujem sa. tiez pekny den
Odpovedať
@stefan222 neviem kto je ta pani :) nikomu sa nemám prečo ospravedlnovat keď sa schováva za anonym 😉 žiadny alibizmus. Proste fakty.
Odpovedať
pan woods nie je anonym,to je urcite konatel len sa zabudol podpisat taka firma tu uz bola co predavala-naslubovala okna https://woodsk.eu/produkt/71-drevena-... https://www.zlavomat.sk/akcia/654056-... akcia po slovensky ejkejej litva
Odpovedať
No asi im to veľmi nejde...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter977 vysvetlenie prečo taka situácia nastala mate vyššie. Spoločnosť funguje bez problémov až na výrobné problémy s kvantitou aby nesla na úkor kvality.
Odpovedať
@sonau výroba v Litve alebo Estónsku je z dôvodu kvality materiálu. Sibirsku borovicu na sk nenájdete. Nie je to výrobok z pl ako sa bežne predáva.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@barborabarca mozte neako foto?
Odpovedať
@woodsk super prispevok k mojmu prispevku,tiez si myslim ze fico vyhra volby...
Odpovedať
Profilova fotka
@woodsk ešte chýba vyhybava odpoveď pre @oliviamia z 5.augusta. :-D. Ju nezaujímajú vaše nezrovnalosti medzi spoločníkmi, chce iba svoj objednaný domček... Jednoduchá otázka, jednoduchá odpoveď. Či??! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tento tyzden nam pán z Woodu konecne zodvihol telefon a pruslubil ze na buduci tyzden nam domcek dodaju.... ze bol PN. Takze som na to velmi zvedava a budem vas informovať :-)
Odpovedať
nechápem ľudí čo stavajú s firmou čo neplatí dane a odvody. To je základná disciplína podnikateľa
Odpovedať
Profilova fotka
@peter977 noo to zase nemusi byt take jednoduche, staci byt platca DPH a mat nedisciplinovaneho odberatela.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Fuha, že čo to tu čítam. Ja som si od WoodSK domček objednala aj s montážou a všetko prebehlo v poriadku a práve preto sa čudujem že tu vidim take negatívne recenzie. Síce tiež som mala problém s komunikáciou, ale na mail mi odpisali vždy ako už písali vyššie. Objednávku som spravila 2.4 a domček mi bol doručeny 24.6. Trošku po termíne ale všetko sme si vykomunikovali. Sú to prijemní mladí chalani, aj montažnici boli veľmi príjemny a robotu si odviedli maximalne kvalitne. Za mňa palec hore @oliviamia a aký ste si objednali ? Ja mám tento https://woodsk.eu/produkt/29-zahradny... a maximálna spokojnosť odporúčam :-) ked prídem domov z práce, tak pripojím aj fotky ako ho už mám zariadený. :-)
Odpovedať
@jvrabelova tak keď si sa dnes registrovala aby si dala pozitívnu recenziu tak skús pridať aj nejaký ten album aby to bolo vieryhodné
Odpovedať
Profilova fotka
@jvrabelova david, tak ako vy....
Odpovedať
Profilova fotka
@jvrabelova a teraz ruku na srdce a povedz pravdu, prisla si sem cirou nahodou, alebo si bola motivovana/poprosena o to ?
Odpovedať
@jvrabelova to ste čakali na domček 12 týždňov a tomu vravíš "trošku" meškali? A k tomu píšeš, že problém s komunikáciou. Veď to ja základ, komunikovať so zákazníkom! Ja mám tiež objednávku vo Woodsk, reálne skúsenosti napíšem po ukončení objednávky. Všetko záleží od dodávateľa :blush:
Odpovedať
Profilova fotka
Náš je trošku upravený, spravili sme si pristavbu, nakolko tam chodime na dlhšie lebo tam aj prespavame. Je to v zahradkarskej oblasti . @majkoj čirou nahodou, lebo som mala iny ucet ale ako vsade na internete, kde ti moze niekto napisat, tak aj tu sa najde kopec kopec uchylov, odpoved rovno aj pre @peter977 ktory asi nevie čitať. Keď napišem že pošlem, tak pošlem. Tak oni vlastne nemeškelali v obchodnych podmienkach je tusim dodanie do 15 tyždnov, neviem presne, ale nam to len vyhovovalo nakolko sme este nemali pripraveny podklad. A ako vravím, bol problem, ale nakoniec sme si to všetko vykomunikovali. Cez mail som mala odpoveď do 1 h. Asi maju niekoho v kancelarii, lebo co viem tak aj konatel so spolocnikmi chodia po montaziach. @jojo2426 som zvedavá na tvoje skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@jvrabelova vysvetlis mi prosim co konkretne je na mojej otazke uchylne ???
Odpovedať
Profilova fotka
mimochodom, woodsk zrušil svoju internetovú stránku.... niečo tu nie je v poriadku.... domček stále nemáme, je to už 9 týždňov :-(
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?