Zmena v projekte Euroline 874

Ahojte, mame v plane zakupit projekt z Euroline a porobit na par zmien, ktore osobne nevnimam nejak drasticky, ziadne prehadzovanie opornych priecok a veci podobne. Projekt by bol s dvojgarazou, a malymi dispozicnymi zmenami, ako vymenenie mensej izby s kupelkou... atd. Cena projektu sa uvadza za realizacny projekt cca 1400e... K mojmu udivu, chce projektant za ZMENY v projekte + 1300e !!! Zda sa aj vam tato cena brutalne prehnana? Chapem, ze sa tam bude preratavat statika a podobne veci, ale predsa ak takto firma ponuka projekt s dvojgarazou, a chceme vykonat jednuche zmeny, je to podla vas hodne cca 2800e? Pripadne, nejaky sikovny projektant z okolia Nove Mesto nad Vahom alebo Piestany? Dakujem za nazory.
Odpovedať
@k0lobezka uf riadna palka ja co som sa informoval ceny od 800-1200€
Odpovedať
cena realizačného projektu je 999€ + ak máte záujem o pristavanú garáž je to + 92€ http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... čo sa týka zmien, môžete požiadať autora o bezplatný autorský súhlas na vykonanie zmien a zapracovať do projektu vám to môže aj niekto iný za sumu na akej sa dohodnete
Odpovedať
Toto sú skryté chytáky katalogových projektov. Ceny sú lákavo nízke, ale len pokiaľ je projekt bezozmien. Pri akejkoľvek zmene si už nechajú riadne zaplatiť. Ja by som to riešil individuálne u iného projektanta, aby vypracoval úplne nový projekt, pričom za vzor môže slúžiť hoci aj projekt z eurolinesu, ak sa však chcete vyhnúť autorským právam a ťahaniciam o ne, tak jednoducho naskicovať podobný projekt akože na nove a už nikto nemôže povedať že ste mu ukradli projekt, nakoľko nikto nemá patent na určitý pôdorys.
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor : ak si nájdeš projektanta - dobrého, tak ti prekreslí tento projekt aj so zmenami a garážou a presne podľa tvojich požiadaviek a vypýta si zato toľko isto..teda okolo 900€ -1300€ a nemusíš si pýtať ani autorský súhlas lebo tento projekt bude pre teba slúžiť len ako inšpirácia ale projektant ti ho vlastne bude robiť na mieru so zmenami, takže to nebude kopčenie projektu. Ak sa mýlim kludne ma opravte. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?