Zmena projektu z drevostavby na murovaný dom

Zdravim vás ľudkovia. Chcel by som sa opytať či je potrebne spraviť cely projekt odznova ak som sa rozhodol stavať murovaný dom z Ytongu. Steny zostanu ako boli len ten material sa zmeni. Každa info pomože ak sa to nejako da sami vieme že tie projekty niesu najlacnejšie. Ďakujem za odpovede. Pekný deň.
Odpovedať
@johnik228 uz mas stavebko? Myslim ze je to najmenej pre projektanta zmenit material.
Odpovedať
Ak nemáš vydané stavebné povolenie tak treba prerobiť minimálne architektúru, staticky posudok, projekt požiarnej ochrany a tepelno-technicke posúdenie stavby. Keď povolenie máš tak sa treba pýtať na stavebnom úrade ako postupovať. Podľa mňa ti povedia to čo som písal na začiatku. Meníš stavebný systém tzn., že pôvodne povolenie bolo vydané na inú stavbu a treba to vybaviť na novo.
Odpovedať
Ano,stavebne uz máme na ten projekt. Lebo som pocul ze sa to da cez nejaky dodatok len viac info o tom nemam tak ci nahodou sa to neda aj tak. Kvôly ten korone som aj tu napisal a nesiel na stavebny ale skusim aj im napisat abo zavolat ako sa k tomu vyjadria. Dakujem vam za odpovede.
Odpovedať
@johnik228 požiadaj o zmenu stavby pred dokončím a popíš o akú zmenu ide. Stavebný úrad odpovie, podľa toho sa zariadiš.
Odpovedať
Profilova fotka
@johnik228 treba požiadať o zmenu stavby, a k tomu bude treba určite doložiť projekt zmeny stavby pred dokončením. Ten ale obsahuje len veci, čo sa menia (zhruba to čo napísal 7budzo7).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?