Zlaté krídlo Rača

Ahojte, zvažujete niekto kúpu bytu v tomto projekte http://www.doas.sk/sk/projekty-sk/zla... ? Ďakujem
Odpovedať
Ahoj. Za tie ceny čo tam majú pochybujem, že tam vôbec niečo predajú. Teraz sa v celej Rači stavajú nové projekty, trošku to sledujem a ceny sú všade o 30 až 40 tis eur nizšie ako v tomto projekte. Dávajú to sice v štandarde ale aj tak je to predražené. Musia isť dole s cenou aspoň o 20-30 tis eur, ináč to môžu zabaliť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dnesny stav vystavby (ak by to niekoho zaujimalo ;-) )
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj. My sme boli už aj na prehliadke a sme už na 90% rozhodnutý, že byt kúpime. Tiež by som bola rada, keby sem napísal niekto, kto už od tejto firmy byt v minulosti kupoval, aké má skúsenosti. Samozrejme, že už som si zistovala nejaké skúsenosti, ale toho nikdy nie je dosť :)
Odpovedať
My sme tam nakoniec byt kúpili a už sme teda aj vstúpili do toho procesu kúpy. Popozerali sme asi všetky novostavby v BA a zlatekridlo nás oslovilo najviac, prihľadnúc k viacerým kritériam výberu. Akú takú predstavu o developerovi je možné získať aj z projektu Viktória, ktorý staval rovnaký developer. Odporúčam pozrieť napríklad https://reality.etrend.sk/byvanie/vik... My tento projekt poznáme ešte z čias pred zmrazením, kedy sme sa obzerali po menšom byte. Vtedy tie ceny boli prehnane vysoké, no treba povedať, že odvtedy sa tie ceny nezmenili, vôbec sa nenavyšovali a zatiaľ sa ostatné novostavby v BA cenovo dorovnali. Jediné, s čím sme zatiaľ dosť nespokojní je prístup architektonického štúdia, s ktorým treba komunikovať klientské zmeny - všetko im trvá neskutočne dlho, prvú cenovú ponuku sme dostali asi po mesiaci a to ani nie, že cenovú ponuku, ale zakreslené zmeny v pôdoryse, že či môže byť. Človek musí sám naháňať a tlačiť na dodanie akýchkoľvek informácií. Takto seriózna firma určite nepôsobí a fakt rozmýšľam, ako sa im podarilo získať developerský projekt. Ak zvažujete nejakú architektonickú štúdiu obývačky, či celého bytu, asi by som sa popozeral aj inde. Ale veď možno sami uvidíte. Celkom som ešte zvedavý, čo znamenajú všetky tie avizované predprípravy na klimatizáciu, inteligenciu, žalúzie. Lebo znie to celkom dobre, ale napríklad v prípade klimatizácie predpríprava znamená aj to, že si musíte natiahnúť medené potrubie až na strechu/do garáže. Tak neviem, či predprípravou sa chápe prádzne miesto v stupačke alebo ako. :-) Ale s tým sme samozrejme aj rátali, že nič nie je také súper, ako sa prezentuje. V každom prípade byty sa nám páčia svojimi podorysmi a dúfame, že sa nám po dokončení budú páčit aj svojou kvalitou. Ako menšie súbory bytov to vyzerá super a aj materiály v štandarde sú z tých drahších. Tak dúfame, že nesklamú. Osobne som ale dosť skeptický k tomu predpokladanému termínu kolaudácie 09/2017. Budem len milo prekvapený, ak to stihnú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?