Zhanam projekt k tomuto domceku , vedel by mi niekto poradit alebo pomoct kde to mam hladat ?

projekt domu
Odpovedať
je to individualny projekt uzivatelky @acernas, myslim ze podorys nezverejnovala
Odpovedať
Profilova fotka
@matizek2 ako tu uz bolo spomenute je to dom na mieru podla poziadaviek, platili sme za to nemalo penazi architektovi a je do detailov podla nasich predstav , urcite by sa ani vam nepacilo keby chce niekto staviat rovnaky dom a este ziada aj projekt. Ludia to uz fakt nemate fantaziu a vlastny nazor a vkus ? URCITE NEBUDEM ZVEREJNOVA PROJEKT ani architekt ktory nam horobil ho nepredava JE TO DOM NA MIERU PODLA POZIADAVIEK.
Odpovedať
@acernas suhlasim s tvojim nazorom. No, nechcem kazit nadsenie z jedinecnosti tvojho domu, ale podorys nie je utajovany (mam ho - a som si isty, ze je tvoj, lebo vizualizacie k nemu su uplne totozne s tu uvedenymi, su to tie iste ake mas v albume). Dalsia nepekna vec je, ze projekt tvojho domu je na predaj ako katalogovy projekt - teda moze si zo zakupit ktokolvek a preto ho moze mat kopec inych ludi.
Odpovedať
@acernas tvoj projekt bud nie je indvidualka alebo sa obrat na tychto http://www.nedatelier.sk/katalog/proj...
Odpovedať
acernas trepe.... projekt je duševné vlastníctvo projektanta.... projektant ho nakreslil pre nu a v zäpätí to predal ďalej... je možné, že acernas bola na začiatku reťazca a pôvodne bol dom individuálny, dnes to tak už očividne nie je.... 1, okrem toho by som sa tomu domu na míle vyhýbal je to štrukturované až des.... samý záhyb a zalomenie.... 2, dom má samý kamerlík....je tam 15 miestností... z toho 9 menších ako 10m2.... zostáva 6, ktoré majú viac ako 10m2 jednou z nich je garáž 3 do skladu z vonka.... v dome mam miestnost do ktorej sa z domu nedostanem.... super...a že ta miestnot má 2,26m2 to je iný bombonik 4. špajzička maličká a zalomená... 5.garáž 16,50m2... fakt by som sa pozrel kam tam dá bicykel tak aby mohla bezpečne otvoriť dvere... 6, okrem obývačky ani jedna izba nemá 15m2 .... 7, na obrázkoch to vyzerá pekne... ale to je asi všetko... 8, nechcel by som to inak verím, že to stálo nemálo peňazí toľko nezmyslov čo je tam narobených... si viem predstaviť aký vnútorný boj musel mať ten architekt v sebe keď sa mal pod to podpísať, koľko kompromisov musel urobiť sám zo sebou a z koľkých vlasztných ídei musel upustiť.., verím tomu, že si to nechal zaplatiť.... jo a je mi srdečne jedno či ma niekto taký istý projekt ako ja....
Odpovedať
je to asi povodne Linear 324 , podla podorysu teda, su veeeeelmi podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.nedatelier.sk/katalog/proj...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je huste... @abbeylee ... vyzera to ako prerobeny L324 :D sranda, takto so sterchou som si to nikdy nepredstavil... teda az na vstupnu chodbu a zadverie... by som povedal ze jedna firma kopirovala druhu... ale asi vacsina projektov je rovnakych a vizualne sa odlisuju iba na exterierovej podobe :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Aj my mame tento dom..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?