Zdravim stavia alebo staval uz niekto junior 430 od euroline

Profilova fotka
Budeme stavat svojpomocne tak vykopove prace nieco aj bager pomoze...chceme podpivnicit pol domu ..viete mi povedas cca. cenu chcem stavat z porfixu..kazda rada vytana dakujem moc pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nic neporadi..to nik nestaval ten dom??
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za ochotu
Odpovedať
Ono je dost tazke odpovedat na takuto vseobecnu otazku. Nie su zname rozmery domu, ake okna, podlaha, dver, strecha sa zvoli. V projekte je rozpoctovy zoznam, kde je cena za material. Ak viete pozhanat lacnejsie, usetrite, Niektore prace bude musiet robit firma (strecha napriklad) a tam sa nieco zaplati za pracu. A tusim, ze na strankach maju, ze cena svojpomocne je 70percent z ceny na kluc.
Odpovedať
Profilova fotka
epto dakujem ti za odpoved a dom je 8 na 12 dvojposchodovy strecha je klasicka a medditeran chem davat dakujem..
Odpovedať
@diessel777 tak svojpomocne kopanie nechajte na bager, hlavne ak chcete podpivnicenie. @epto ma pravdu, priblizna kalkulacia svojpomocne je cca 70% z ceny na kluc. Taka je cca kalkulacia. Inak to samozrejme zalezi na vas, kolko si chcete/viete spravit sami atd. Rovnako ake budete mat skladby stien, kolko zateplite, atd. A nakoniec, ake budu vase naroky, podlaha vas moze stat 5e m2 ale aj 40e/m2.
Odpovedať
Profilova fotka
no sutere bude urcite bager ale sami si budem dtcka davat izolacie platnu tak isto aj porfix sami si budem robit chcem davat 300mm porfix a 10 cm zateplit neskor a urcite necheme nic noooooooblllll..
Odpovedať
uz ked 300 mm porfix tak eps aspon 15 cm
Odpovedať
Profilova fotka
@reptile aha 10 je teda malo diky za radu alebo co odporucas radsej ten porfix 375mm a dat aj tak 15cm eps diky
Odpovedať
@diessel777 musis brat do uvahy aj ekonomicku stranku, naco kupovat 37,5ku a potom davat 15 eps... financne sa ti to neoplati, ja som kupil 30 a planujem zateplit 20 - 25 cm eps.. myslim ze aj celkova klima v dome bude lepsia ako pri klasike..aspon v to verim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@reptile aha tak...no dakujem ti teda za radu si cenim..dakujem este raz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?