Vyber projektu_Laguna 30, Flexim family_poradte

ahojte, prosim o vase nazory k tymto projektom: 1. laguna 30 http://www.promiprojekt.sk/projekty/l... 2. flexim family (s upravami, vymena obyvacky-kuchyne) http://www.projektydomov.com/projekty... Mame uzky pozemok, a vyber projektov sa preto vyrazne zuzil. Zaujima ma, ktore dispozicne riesenie je podla vas lepsie a tiez vas celkovy dojem z tychto domov. dakujem za kazdy nazor, ell.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri takom špecifiku ako úzky pozemok by som skôr volil individuálny projekt. Ale ak by som si mal vybrať len z týchto možností tak flexim family s nejakými úpravami.
Odpovedať
mne sa paci ten prvy
Odpovedať
@eliwedd Tiez by som siel radsej do indifidualneho projektu a nespekuloval by som s prerabanim existujuceho. Pokial je pozemok uzky, velmi by som zvazoval 2 podlaznu stavbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@eliwedd Páčia sa mi oba. Aj keď ten č.1 (Laguna) o čosi viac... Bol som zvedavý, že aké "štrúdle" si si vybral, keď si napísal, že máš úzky pozemok - a Ty si si vybral prakticky normálne domy - na normálne pozemky. 8-) Nepoznám tvar Tvojho pozemku a ani to, ako ide popri ňom cesta, či aká je jeho orientácia na svetové strany. Ale na ÚZKY pozemok sa, podľa mňa, pýtajú skôr takéto domy: http://atypatelier.sk/content/typov%C... - verzia s valbovou strechou http://atypatelier.sk/content/typov%C... - verzia s pultovou strechou http://atypatelier.sk/content/typov%C... - verzia s valbovou strechou http://atypatelier.sk/content/typov%C... - verzia s pultovou strechou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?